Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Τι θα γίνει το 2012;

Προφητείες, δαίμονες, εξωγήινοι, πλανήτες...
Πρόκειται για διεθνή συνωμοσία;

Πολλά ακούγονται για το 2012 από πολλές μεριές, σοβαρές και μη. Επειδή το φαινόμενο είναι γενικό και κυριαρχεί στα μέσα ενημέρωσης Ανατολής και Δύσης, αξίζει να το εξετάσουμε.
Κλιματικές αλλαγές που έχουν σημείο αναφοράς το 2012.
Τα παγόβουνα λιώνουν, λένε οι ειδήσεις, και οι περιβαλλοντολογικές οργανώσεις το τονίζουν σαν σημάδι γενικότερης καταστροφής του περιβάλλοντος από ανθρώπινη επέμβαση. Οι πάγοι παρακολουθούνται πλέον μέσω δορυφόρων και καταγράφονται οι μεταβολές στα μεγέθη τους. Το 2012 λέει ο Jay Zwally, κλιματολόγος επιστήμονας της NASA, όλοι οι πάγοι στην Αρκτική θάλασσα θα έχουν λιώσει. Πολυεθνικές οργανώσεις αναλαμβάνουν να το εκμεταλλευτούν για να αυξήσουν την επιρροή τους στον πολιτικό τομέα. Στην Αυστραλία κατά τις εκλογές του 2007 μείζον θέμα ήταν η κλιματική αλλαγή, μετά και την διαφήμιση του θέματος από τον Al Gore στην ταινία «AN INCONVENIENT TRUTH» το 2006.
Όμως τα πολιτικά πρόσωπα, όπως ο Αλ Γκορ, έχουν εμπιστοσύνη για να μας ενημερώνουν αντικειμενικά; Οι πάγοι πχ στη θαλάσσια περιοχή του Νοτίου Πόλου δεν αναφέρονται γιατί παραμένουν, με διακυμάνσεις, στο επίπεδο του 1979.
Αρκετές κινήσεις για το περιβάλλον, δεν είναι έξω από το πλαίσιο δραστηριοτήτων που επιτρέπει και μάλιστα προωθεί η Νέα Τάξη η οποία, μέσω των πολιτικών και των μέσων ενημέρωσης, ξέρει να εκμεταλλεύεται τις καλές διαθέσεις του κόσμου για να αποκτάει περισσότερο χρήμα και μεγαλύτερο έλεγχο σε οτιδήποτε κινείται στην αγορά, όπως στον ενεργειακό τομέα. Δείτε πχ από το ντοκυμαντέρ του Άλεξ Τζόουνς ότι ετοιμάζονται για επιβολή διεθνώς νέου φόρου για το περιβάλλον . Δηλ. εκμεταλλεύονται τις διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις σας για να σας ελέγχουν καλύτερα! Επομένως απαιτείται ευφυέστερη αντιμετώπιση …
http://www.imdleo.gr/diaf/2009/img/02_cosmic_climate_link.mht

Στο ντοκιμαντέρ EndGame αναφέρεται η επιρροή του ήλιου στην υπερθέρμανση όχι μόνο της Γης αλλά και των άλλων πλανητών. Γενικότερα υφίσταται η επίπτωση στο περιβάλλον από την κοσμική ακτινοβολία που στην περιοχή του ηλιακού μας συστήματος φαίνεται να προέρχεται κυρίως από τον ήλιο. Παρόλα αυτά όμως δεν φαίνεται να είναι τόσο αξιόλογη ώστε να αποδίδεται σ’ αυτήν η υπερθέρμανση της Γης. Βλ. πχ από το BBC (18-4-2008): «More doubt on cosmic climate link».
Όμως τι θα γίνει αν η Γη μαζί με το ηλιακό μας σύστημα περάσει από περιοχή του διαστήματος που είναι εκτεθειμένη σε τεράστια ποσά επικίνδυνης ακτινοβολίας, όπως λέγεται ότι θα γίνει γύρω στο 2012 με την ευθυγράμμιση προς τον Γαλαξιακό άξονα;
Εδώ φαίνεται ότι ο σύγχρονος άνθρωπος, επειδή σαν μαθητευόμενος μάγος θέλει να ανακατεύεται παντού, του δόθηκε «πονηρή» ενασχόληση κατά την έκφραση του Αγίου Νείλου του Μυροβλύτη, να προσπαθεί να λύσει μέσα σε μια νύχτα τα Μυστήρια της Δημιουργίας! Ίσως για να επέμβει έτσι ώστε να μετατρέψει σε κέρδος όλα όσα η Φύση μας δίνει δωρεάν, όπως αέρα, νερό, τρόφιμα… Αλλά και να δοξάζεται αυτός στη θέση του Δημιουργού του, φροντίζοντας ακόμα κι αν δεν χρειάζεται, να αντικαθιστά τις φυσικές διαδικασίες με μηχανές, τα άλαλα και τα μπάλαλα κατά τον Άγιο Κοσμά.
Προς το παρόν από τον αλόγιστο και σε τρελούς ρυθμούς “εκπολιτισμό” ρυπαίνεται αέρας, γη και θάλασσα. Και υπάρχουν χειρότερες μολύνσεις, όπως των ραδιενεργών αποβλήτων, τα οποία πετιούνται σε ορυχεία αλλά και θάλασσες με ηφαιστειακά ρήγματα μέσα σε πρόχειρα βαρέλια. Πλησιάσαμε στο της Αποκαλύψεως: «και εγένετο το τρίτον της θαλάσσης αίμα» ενώ μετά: «και εγένετο αίμα ως νεκρού, και πάσα ψυχή ζώσα απέθανεν εν τη θαλάσση».
Μπορεί να υπάρξει ωφέλεια από τα πυρηνικά όπλα, αν καταστρέψουμε κάποιο αστεροειδή που έρχεται πάνω στη Γη λένε κάποιοι, μεταξύ τους και το National Geographic (NG) (δεξιά). Αυτό βέβαια το λένε γιατί δεν γνωρίζουν την πρόνοια του Θεού για όλη τη κτίση και τον άνθρωπο ιδιαίτερα. Αν θελήσει κάτι τέτοιο ο Θεός ποιος μπορεί να το αποτρέψει; Πάντως το θέμα της πτώσης αστεροειδούς πάνω στη Γη προβάλλεται σαν πιθανό το…2012! Θα προκαλέσει και τσουνάμι ή παλιρροιακό κύμα λένε αλλά ευτυχώς που υπάρχει η επιστήμη… και θα μας σώσει!

http://www.space.com/scienceastronomy/081216-agu-solar-storm-shield-break.html
http://2012news.com/?p=76

Ο σεισμός στις 12-5-2008 του Σιχουάν, στην Κίνα, με δεκάδες χιλιάδες θύματα πυροδοτήθηκε ηλεκτρομαγνητικά λένε διασταυρωμένες πληροφορίες. Και δεν ήταν ο μόνος (δείτε στα πολυμέσα για το HAARP). Η τεχνολογία από ότι φαίνεται πέρασε στα χέρια διεστραμμένων, που τη χρησιμοποιούν καταστροφικά. Μάλιστα ο τομέας των στρατιωτικών πειραματισμών ενώ είναι ο σημαντικότερος σε επιπτώσεις στο περιβάλλον δεν θίγεται από τις οργανώσεις διότι δεν επιτρέπεται να ερευνηθεί…
Ο προφήτης Ιερεμίας προειδοποιεί: «εμωράνθη πας άνθρωπος από γνώσεως…» και πάλι: «εματαιώθη πας άνθρωπος από γνώσεως…»
Παρά το μέγα πλήθος των γνώσεων, έχουμε … ξεμωραθεί πνευματικά. Ξεχάσαμε ότι είμαστε σε μια προσωρινή, μεταπτωτική κατάσταση εδώ στη Γη, σαν άνθρωποι θνητοί κατά το σώμα, και ότι κάθε γνώση με αντικείμενο γύρω από τον κόσμο αυτό είναι πρόσκαιρη, και μάταιη για την αθάνατη ψυχή μας. Η πνευματική γνώση με την οποία τρέφεται η ψυχή στηρίζεται στην πίστη και είναι η μόνη αληθινή. Οι γνώσεις του κόσμου τούτου θα καταργηθούν, μαζί και οι ατελείς γνώσεις μας για τα πνευματικά θέματα, οι οποίες θα τελειοποιηθούν: «…είτε δε προφητείαι καταργηθήσονται. είτε γλώσσαι παύσονται. είτε γνώσις καταργηθήσεται. Εκ μέρους δε γινώσκομεν και εκ μέρους προφητεύομεν, όταν δε έλθη το τέλειον, τότε το εκ μέρους καταργηθήσεται» (Α΄ Κορ. 13, 8-10).
Οι περισσότεροι απορροφούνται από την κοσμική καθημερινή ματαιότητα και για να καλύψουν μετά το ψυχικό τους κενό σαν με φύλλα συκιάς, ασχολούνται με μυθικές υποθέσεις (τα σενάρια για το 2012 εξυπηρετούν και αυτό το σκοπό), «από μεν της αληθείας την ακοήν αποστρέψουσιν, επί δε τους μύθους εκτραπήσονται» κατά τον Απόστολο Παύλο. Ποτέ δεν κυκλοφορούσαν επίσημα τόσοι μύθοι, ακόμη και σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Νομίζεται πχ από “σοβαρούς” επιστημονικούς κύκλους ότι βρισκόμαστε σε ένα μάταια εξελισσόμενο Σύμπαν στο οποίο η …θεά Τύχη κανόνισε να παραχθεί το ίδιο και οι νόμοι που το διέπουν. Και στο τέλος παρήχθη και ο άνθρωπος κατά απίστευτα μεγάλη σωρεία συμπτώσεων, δηλ. τη δημιουργία του ανθρώπου την θεωρούν ισότιμη με ένα τυχαίο λάθος… Τώρα πως πρέπει να υπακούμε σε κάποιους ανθρώπους - λάθη που θέλουν να μας κάνουν πχ να πιστέψουμε ότι ο πολιτισμός άρχισε όταν ανακαλύφθηκε η τέχνη της τοκογλυφίας από τους μεγάλο-Τραπεζίτες, και ότι πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στα ανατολικά δαιμόνια των Μάρξ, Τρόσκι, Λένιν κλπ, και τα δυτικά “φιλελεύθερα” που θέλουν τελευταία να μας σημαδέψουν με εμφυτευόμενο τσιπ, αυτό είναι άλλο θέμα!
Αλλά όποιος έχει τέτοιες αντιλήψεις πως θα σεβασθεί τον Δημιουργό, και θα νοιώσει την αξία της Δημιουργίας; Και αν ακόμη κάνει ότι ενδιαφέρεται για κάτι, όπως το περιβάλλον, που λαμβάνεται τελευταία σαν υποκατάστατο της θρησκείας, το κάνει για να δώσει, ει δυνατόν, νόημα στη …λάθος ύπαρξή του.
Όλα όμως στη Φύση είναι σε αρμονική συνύπαρξη μεταξύ τους. Και σ’ αυτή την αρμονία προστίθεται η ανθρώπινη ζωή σαν μια ανώτερη έκφρασή της. Είναι φανερό ότι οι ισορροπίες στα φυσικά φαινόμενα που επιτρέπουν την ύπαρξη ζωής στη Γη, είναι άκρως ευαίσθητες και στις ελάχιστες αλλαγές, και μικρή διακύμανση πχ της ζέστης ή του κρύου μπορεί να καταστρέψει την ζωή στον πλανήτη. Λέγεται ότι μια μέση πτώση θερμοκρασιών 4-6 βαθμών Κελσίου είναι αρκετή να μας επιστρέψει στην εποχή των παγετώνων. Και ενώ το φαινόμενο της υπερθέρμανσης παρατηρείται μόνο τα τελευταία χρόνια, ήδη άρχισαν να εκλείπουν καθημερινά πολλά είδη του ζωϊκού βασιλείου. Στη Φύση βρίσκονται σε ισορροπία οι αέριες μάζες στην ατμόσφαιρα, το μαγνητικό πεδίο της Γης κλπ. Λίγο μειώνεται το όζον στην ατμόσφαιρα και οι άνθρωποι κατακαίγονται. Αυξάνονται τα αέρια του φαινομένου του θερμοκηπίου γύρω από τη Γη (διοξείδιο του άνθρακος, μεθάνιο κλπ) και αυξάνονται κατακόρυφα οι θερμοκρασίες. Το περίεργο είναι ότι αν καθαρίσουμε την ατμόσφαιρα απότομα από τους ρύπους, τότε προκαλούνται ακραία καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες, πλημμύρες, θύελλες κλπ) που οφείλονται στην έλλειψη καταστολής που κάνει ένα άλλο φαινόμενο, η πλανητική σκίαση. Εύκολα μάλιστα μπερδεύονται οι ερμηνείες των φαινομένων. Τελευταία (Ιαν. 2009) πχ από τη Ρωσία με βάση γεωλογικές και αστρικές παρατηρήσεις αλλά και δείγματα πάγων μιλάνε για αρχή περιόδου παγετώνων που θα διαρκέσει 100.000 χρόνια!
Είναι καιρός να αρχίσουμε να ζούμε με σύνεση και σεβασμό προς τις διεργασίες που όρισε ο Θεός με τελειότητα να γίνονται στη Φύση, και να μην επεμβαίνουμε καταστρέφοντας τις φυσικές ισορροπίες από την υπερβολική εμπιστοσύνη στις πεπερασμένες και αντιφατικές επιστημονικές γνώσεις μας, ή χάριν καιροσκοπικών συμφερόντων, ή πειραματικών επιστημονικών, στρατιωτικών κλπ σκοπιμοτήτων. Πρέπει να φροντίζουμε για αποκατάσταση του περιβάλλοντος, όχι για κατάργησή του, προκειμένου να πουλάμε συνθετικά τρόφιμα, να φτιάχνουμε κλωνοποιημένους ανθρώπους, και άλλα «κατά φαντασίαν» προοδευτικά επιτεύγματα κατά την έκφραση του Αγίου Νείλου του Μυροβλύτου.
Πρέπει όμως κυρίως να ζούμε με τρόπο πνευματικό, διότι ο πνευματικός νόμος είναι ανώτερος από τον φυσικό. Αν ζούμε με αγάπη προς τους άλλους ανθρώπους τότε σεβόμαστε και το περιβάλλον στο οποίο αυτοί ζουν. Και αν υπάρχει κάτι σ’ αυτό που ξεφεύγει από την αρμονία, έστω και αν κατά λάθος το προκαλέσαμε οι ίδιοι, ο Θεός θα το διορθώσει όπως διορθώνει τις ιδιότητες των νερών τα Θεοφάνεια, ή καθαρίζει με τη δύναμη του Σταυρού τα μικρόβια. Αν αντιθέτως όλα θέλουμε να τα κανονίζουμε σύμφωνα με τις ιδέες του κεφαλιού μας αγνοώντας το νόμο του Θεού, τότε κινδυνεύουμε να αποτύχουμε πλήρως: «Εάν μη Κύριος οικοδομήση οίκον, εις μάτην εκοπίασαν οι οικοδομούντες. Εάν μη Κύριος φυλάξη πόλιν, εις μάτην ηγρύπνησεν ο φυλάσσων» (Ψαλ. 126).
Αν η ανθρωπότητα φρόντιζε να μάθει να ζει σύμφωνα με το νόμο του Θεού δεν θα υπήρχαν προβλήματα. Τώρα επειδή υπερήφανα κάνουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι δημιουργούμε συνέχεια προβλήματα, όπως πχ συμβαίνει με τη μείωση του όζοντος στην ατμόσφαιρα και την αύξησή του μέσα στις πόλεις, που και τα δύο είναι επιβλαβή, την αύξηση των αερίων του θερμοκηπίου από τα εργοστάσια και την αλόγιστη εκμετάλλευση της Γης, τα οποία δεν διορθώνονται αλλά η κατάσταση χειροτερεύει, διότι δεν υπάρχει σοβαρός σκοπός στη ζωή, μόνο ενατένηση της περιστασιακής θεότητας του κέρδους.
Αν και πολλές ομάδες στη Δύση βρήκαν την ευκαιρία να αναζητήσουν οπαδούς μεταξύ των προβληματισμένων για το έτος 2012 ατόμων, εμείς στην Ορθόδοξη Ανατολή δεν νοιαζόμαστε για ημερομηνίες. Παρ’ όλα αυτά είναι πολλές οι αναφορές στο 2012 για να αφήσουμε το θέμα άθικτο.
Συνεχίζουμε:
- Γαλαξιακή ευθυγράμμιση γύρω στο 2012. Και ηλιακό μέγιστο το 2012 κατά τη NASA. Για τη Γαλαξιακή ευθυγράμμιση ελάχιστα επιστημονικά στοιχεία έχουμε, και δεν μπορούμε να πούμε αν θα προκαλέσει προβλήματα. Ίσως όχι μόνη της αλλά σε συνδυασμό με το ηλιακό μέγιστο του 2012. Γι’ αυτό ενδιαφέρουσα είναι ανακοίνωση (16-12-2008) στην ετήσια συνάντηση της American Geophysical Union στο San Francisco, κατά την οποία «νέες παρατηρήσεις αναποδογυρίζουν τον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε πως το μαγνητικό πεδίο του ήλιου αλληλεπιδρά με το μαγνητικό πεδίο της Γης», όπως είπε ο David Sibeck της NASA. Ο ηλιακός άνεμος σπρώχνει την προστατευτική μαγνητόσφαιρα της Γης μακριά από την μεριά του ήλιου σχηματίζοντας μια μαγνητο-ουρά.
Ενώ προβλεπόταν ότι δεν θα υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις από το ηλιακό μέγιστο του 2012, τώρα μόλις τα ανέτρεψαν όλα και λένε ότι είναι πολύ πιθανές!
- Το ημερολόγιο των Μάγιας σταματάει το 2012! Στην πραγματικότητα όπως εξηγεί ο professor Stephen Houston, ένας κορυφαίος επιστήμονας, ειδικός στη μελέτη του πολιτισμού των Μάγιας, απλώς ένας από τους πολλούς κύκλους των Μάγιας θα τελειώσει το 2012.
- Συνδυασμένα με τις άλλες αστρικές αναφορές, προβάλλεται και ο άγνωστος πλανήτης_Χ ή Νibiru κατ’ άλλους, που λένε ότι ίσως περάσει από τη Γη το 2012 περίπου. Με το βαρυτικό του πεδίο κοντά στη Γη μπορεί να προκαλέσει καιρικές και άλλες καταστροφές. Όλα είναι βασισμένα όμως σε πιθανολογίες.
- Ακόμα και οι μηχανές αναζήτησης του internet με τα προγράμματα web-bot προβλέπουν κίνδυνο το 2012! Πρόκειται βέβαια για φτιαχτά προγνωστικά, διότι όταν διαδίδεις φήμες για γεγονότα σε μια ημερομηνία, είναι επόμενο αυτή μετά να έχει αυξημένη κίνηση στη μηχανή αναζήτησης. Πάντως “βρίσκει” επικίνδυνο για πυρηνικό πόλεμο και το 2009! Επειδή προβάλλεται η ημερομηνία του 2012 από σοβαρά μέχρι τώρα κανάλια, όπως το History.com γεννάται η απορία που αποσκοπούν αυτοί όλοι. Διότι δεν γίνεται τίποτα τυχαία. Όσοι παρατηρούν τα προγράμματά τους θα έχουν προσέξει ότι προβάλλουν τον αποκρυφισμό. Επομένως το 2012 πρέπει να έχει μια τέτοια διασύνδεση, και θα το δούμε κατόπιν.
- Από το ίδιο κανάλι η “μητέρα” Σίμπτον από την Αγγλία, η οποία προφήτευσε λένε πολλά γεγονότα ως τώρα με επιτυχία, τώρα προβλέπει πολύ αίμα στον Τάμεση, και την Αγγλία γενικότερα, στην εποχή μας, ίσως το 2012! Θυμηθείτε ότι για λόγους «πολιτικής ορθότητας» στο Λονδίνο και σ’ όλη την Αγγλία, καταργούνται όλα τα παραδοσιακά χριστιανικά σύμβολα όπως ο σταυρός από τη δημόσια θέα, και απαγορεύονται τα κάλαντα και οι χριστουγεννιάτικες φωταγωγήσεις... Οπότε τι περιμένουν οι Εγγλέζοι; Δεν χρειάζεται να μας πει κάτι πιο διαφωτιστικό η Σίμπτον, που από ότι λέει το κανάλι δεν είναι καν σίγουρο αν υπήρξε ποτέ!
- Η Σίβυλλα προφητεύει το τέλος γύρω στο 2012, λέει πάλι το History.com. Οπωσδήποτε η επιμονή σε αρχαϊκά πρόσωπα κρατά την υπόθεση των γεγονότων για το 2012 στο μισοσκόταδο, μια που ότι σώζεται από αυτά είναι από μόνο του αποσπασματικό και ελάχιστα κατατοπιστικό. Οι πρώτοι Χριστιανοί ήξεραν πχ για τις προρρήσεις που έκαναν οι Σίβυλλες, (διότι υπήρχαν πολλές τέτοιες), για την γέννηση του Χριστού, αλλά δεν στηριζόντουσαν σ’ αυτές παρά μόνο τις υπενθύμιζαν στους εθνικούς για να πιστέψουν στον Κύριο Ιησού Χριστό. Η Εκκλησία έχει τις δικές της προφητείες.
Σίβυλλα σημαίνει (γυναίκα) προφήτης ή μάντις. Οι σπουδαιότερες ήσαν δέκα, κατά διαφόρους τόπους και χρόνους. Η Χαλδαία ή Περσίς ή Εβραία με επώνυμο Σαμβήθη, από το γένος του δικαίου Νώε. Αυτή προφήτευσε για τον Σωτήρα και για την Δευτέρα Παρουσία, για τον Μέγα Αλέξανδρο όπως αναφέρει στον βίο του ο Νικάνωρ, αλλά και για πολλά έθνη σε 24 βιβλία. Πολύ γνωστή ήταν η (άκρως εσχατολογική) προφητεία της για βύθιση της Κύπρου από «μέγα κύμα».
Σίβυλλα είναι η Λίβυσσα. Η Δελφίς πριν την Τρωϊκή εκστρατεία. Η Ιταλική από την Κιμμερία της Ιταλίας. Η Ερυθραία από την Ερυθρά, πόλη της Ιωνίας που προείπε τον Τρωικό πόλεμο. Η Σαμία που το όνομά της ήταν Φυτώ, τον καιρό των κριτών των Ιουδαίων. Η Κυμαία από την Κύμη της Ιταλίας, καλουμένη και Αμάλθεια ή Ηροφίλη. Η Γεργιθία από την πολίχνη Γεργίθιον στον Ελλήσποντο. Η Φρυγία, και Η Τιβουρτία που το όνομά της ήταν Αλβουναία.
- Ο Μέρλιν (ο μάγος;) μιλάει επίσης για καταστροφή γύρω στο 2012, και μάλιστα κυρίως στο Λονδίνο και την Αγγλία, λένε τα ίδια κανάλια. Στηρίζονται πάλι σε αμφισβητούμενα στοιχεία, ικανά όμως αν προβάλλονται επίσημα και επαναλαμβανόμενα να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Ντύνουν κάποιους ηθοποιούς με αμφιέσεις περίεργες για να πείσουν πιο εύκολα. Το 2012 είναι λοιπόν πολύ επικίνδυνο λένε οι αποκρυφιστές που ελέγχουν πλέον το National Geographic, History.com κλπ.
Τι θα τους ωφελήσει όμως η τρομολαγνεία του 2012; Απλούστατα όταν κινδυνεύεις χρειάζεσαι Σωτήρα. Και για τους αποκρυφιστές ο αληθινός Σωτήρας είναι ξεχασμένος ή ακατάλληλος γι αυτούς. Αυτό μας το δίνουν να το καταλάβουμε εύκολα από την προβολή ταινιών τύπου Da Vinci κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα. Οπότε ψάχνουν για δικών τους προδιαγραφών άτομο, ένα θαυματοποιό τσαρλατάνο, και όταν τον βρουν θα τον παρουσιάσουν στον προετοιμασμένο με την τρομολαγνεία κόσμο, σαν μοναδική και κατεπείγουσα λύση σωτηρίας. Υπενθυμίζουμε ότι οι μάγοι δεν προβλέπουν το μέλλον. Απλώς τους δίνουν οι δαίμονες, που επικαλούνται, κάποια στοιχεία από τις προφητείες που έμαθαν από ότι είπαν ο Κύριος Ιησούς Χριστός και οι Άγιοι. Το κάνουν για παραπλάνηση των πολλών, οι οποίοι μένουν με την εντύπωση ότι αφού όλα είναι «γραμμένα» άρα δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση με βάση την οποία να κριθούμε κατά τα έργα μας. Αφήνουν να εννοηθεί δηλ. ότι υπάρχει πεπρωμένο (κισμέτ κατά τους μουσουλμάνους), για να παραδίδονται οι άνθρωποι έτσι πλήρως στην καθοδήγηση των τυχοδιωκτών. Βέβαια αυτή η αντίληψη περί πεπρωμένου από μόνη της είναι αντιφατική στην κατοπινή αναζήτηση καθοδήγησης από μάγους αστρολόγους κλπ, διότι αν όλα είναι προγραμμένα τι εξυπηρετεί η καθοδήγηση; Όμως οι άνθρωποι που φτάνουν στο σημείο αυτό, να αναζητούν στήριγμα στους μάγους, είναι ήδη πολύ ζαλισμένοι για να μπορούν να το αντιληφθούν.
Στο σημείο αυτό φαίνεται πόσο σημαντική είναι η διδασκαλία του Χριστιανισμού, η οποία δεν χρησιμοποιεί τις προφητείες μαγικά και ασυνάρτητα, αλλά σαν μια ζωντανή μαρτυρία της
- Γύρω στο 2012 θα εμφανισθεί και ο Μαχντί! ο αναμενόμενος δηλ. σαν Μεσσίας-Ιμάμης του Ισλάμ. Έτσι λένε κάποιοι μουσουλμάνοι στο διαδίκτυο, διότι έχουν “προφητεία”: «Μετρήστε 2 ή 3 δεκαετίες μετά το 1400 (έτος εγίρας, αλλά εφέτος ήδη είναι το έτος 1430)! Τότε ξεπροβάλλει ο Μαχντί…» με τον οποίο ο Ιρανός πρόεδρος Αχμαντινετζάντ λέει ότι μιλάει!... διαχρονικότητάς της, και σαν επέκταση της ίδιας στο μέλλον, σαν το πιο ισχυρό και αφυπνιστικό μέρος της διδασκαλίας της, που έχει πρώτιστα πνευματικό στόχο τη σωτηρία των πιστών, ενώ οι υλικές προειδοποιήσεις είναι δείκτες στον κόσμο μας που την ζωντανεύουν.
Δεν θα δείτε κάποιο Άγιο ακόμη και από τους δικαίους της Παλαιάς Διαθήκης να μιλάει μόνο για μελλοντικά πράγματα του κόσμου αυτού. Μπορεί πχ ο Ιακώβ κάποτε να κάλεσε τους γιους του και να τους μίλησε για το μέλλον το δικό τους και των απογόνων τους, αλλά αυτό δεν χωρίζεται από όλη την ζωντανή, με λόγο και έργο διδασκαλία του, που βρίσκουμε στη Βίβλο.
Μιλώντας τους για το «τι θα τους απαντήσει επ’ εσχάτων των ημερών», προλέγει το μέλλον των φυλών τους ανάλογα με το πώς φέρθηκαν αυτοί στη ζωή τους, και τους επισημαίνει τις περιστάσεις που αυτή ήταν αρεστή ή όχι στον ίδιο (τον πατέρα τους Ιακώβ). Υπάρχει και η περίπτωση του προφήτου Ιωνά ο οποίος κήρυξε στην Νινευή «ακόμη τρεις μέρες και η Νινευή θα καταστραφεί», χωρίς πολλά άλλα λόγια, αλλά με την παρουσία του και μόνο σαν ανθρώπου του Θεού, που μίλαγε κατευθείαν μέσα στις συνειδήσεις των Νινευϊτών, οι οποίοι τελικά μετανόησαν. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε προφητείες που ζωντάνευαν τη διδασκαλία του αποδεικνύοντας ότι «Ιησούς Χριστός χθες και σήμερον ο αυτός και εις τους αιώνας» (Εβρ. 13.8) και ότι μόνο ο νόμος του Θεού και η Εκκλησία Του δικαιώνονται από τις ιστορικές εξελίξεις.
Είναι παρηγοριά για τους δύσκολους καιρούς μας, αλλά πολύ διαφέρουν από τις ξεκάρφωτες, σαν διφορούμενους χρησμούς της πυθίας, των πλανεμένων (μάγων, αστρολόγων κλπ).
Οι προφητείες είναι και μια απόδειξη της υπέρχρονης και τελείας γνώσης του Θεού για τη Δημιουργία, διότι για το Θεό όλα τα έργα του θεωρούνται εξ αρχής τελειωμένα: «γνωστά απ’ αιώνος εστί τω Θεώ πάντα τα έργα αυτού». Μόνο από το Θεό λοιπόν μπορεί να υπάρξει αληθινή προφητεία. Πρέπει επομένως όταν πληροφορούμαστε για προφητείες να είμαστε σίγουροι ότι είναι από το Θεό, και για να τις κατανοούμε καλύτερα να μελετάμε και την διδασκαλία μέσα στην οποία εντάσσονται. Οπωσδήποτε να μην δίνουμε εμπιστοσύνη σε μάγους ή αποκρυφιστές, όπως και τα κανάλια που προωθούν την αριθμολαγνεία του 2012!
- Η μετατόπιση των πόλων είναι άλλο ένα σενάριο για το 2012, πάλι από το History.com. Επίσης το 2012 θα είναι έτοιμος ο διεθνής διαστημικός σταθμός, για να ερευνήσει τα βαρυτικά κύματα κλπ. Και όπως είπαμε το 2012 είναι έτος με ηλιακό μέγιστο, δηλ. με μέγιστο αριθμό ηλιακών κηλίδων, που πολύ επηρεάζουν το μαγνητικό πεδίο και όλη τη ζωή της Γης. Αλλά γιατί τότε καταστροφικά και όχι άλλοτε; Μην ξεχνάμε ότι ο πάπας Βενέδικτος 16ος έχει από το όνομά του αριθμό 666 και είναι ο 111ος πάπας που αναφέρει στις προφητείες του ο Ιρλανδός άγιος, κατά την παπική εκκλησία, Μαλαχίας. Στην αρίθμηση των παπών ο τωρινός είναι ο τελευταίος σύμφωνα με αρχαιότερη έκδοση των προφητειών, ενώ σε μεταγενέστερη 2 αιώνες αργότερα, γύρω στο 1850, προστέθηκε ο Πέτρος ο Ρωμαίος. Αν και οι καθολικοί δέχονται ότι μάλλον δεν τελειώνει εδώ ο κόσμος, σίγουρα θα έρθει κάποια πολύ μεγάλη δοκιμασία, για να διακόπτεται ο αριθμός των παπών, που σημειωτέον περιλαμβάνει όλους ακόμη και τους αφορισμένους από την καθολική εκκλησία πάπες. Ίσως έφτασε ο καιρός του 3ου παγκοσμίου πολέμου, που σύμφωνα με την προφητεία του Ανωνύμου, ο πάπας θα καταργηθεί άγνωστο για πόσο χρόνο. Να σημειωθεί ότι όταν ο Βενέδικτος επισκέφτηκε την Αμερική στο 2008, το κογκρέσο ήταν το 111ο… Η Βαβυλώνα της Νέας Τάξης θα είναι το 2012 ανανεωμένη! Με χαρακτηριστικά κοψίματα στη μορφή των πύργων για να θυμίζουν ότι πρότυπο παραμένει η παλιά!! Έκδηλος και εδώ ο αποκρυφισμός…
- Νομισματικές αλλαγές γύρω στο 2012. Κοινωνία χωρίς μετρητά, λέει η Independent από πληροφορίες της Visa, γύρω στο 2012! Άλλο ένα 2012, αυτή τη φορά για την οικονομία. Υπενθυμίζουμε ότι το σχέδιο για την Β. Αμερικανική Ένωση προβλέπει να είναι έτοιμη γύρω στο 2010, και θα έχει το Αμέρο σαν νόμισμα αντί για το δολάριο. Μετά θα κυκλοφορήσουν μόνο πλαστικό χρήμα ή για όσους το δέχονται εμφυτευμένο υποδόριο τσιπ (RFID), το οποίο ήδη είναι διαθέσιμο προαιρετικά. Ακόμη και ο πάπας Βενέδικτος 16ος σηματοδοτεί το 2012 σαν έτος ενεργοποίησης της Νέας Τάξης (NWO), λένε κάποιοι στο ιντερνέτ. Και βέβαια ιδιαίτερα του Βατικανού μέσα σ’ αυτήν στις 25 Μαρτίου 2012!
Αν και το σκεπτικό είναι μη προσεγγίσιμο, όμως το αποτέλεσμα μπορεί (χονδρικά) να είναι σωστό! Με την έννοια του ότι αν η Νέα Τάξη προχωρήσει σε γεωπολιτικές λύσεις δια της βίας, για να κατοχυρώσει τα συμφέροντά της, το Βατικανό που παραμένει ένας αξιολογότατος οικονομικός εταίρος θα συμπλεύσει. Και ενώ θα μπορούσε με την ισχύ και επιρροή του να αποτρέψει τον πόλεμο, τελικά μάλλον θα κάνει το αντίθετο κατά τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό: «Τον πάπα να καταράσθε γιατί αυτός θα είναι η αιτία» (90ή προφ.). Ήδη συνέβη κάτι τέτοιο: Με τις «ευλογίες» του Βατικανού οι στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ (25-9-2001).
Από άτομα προσκείμενα σε ένα παλαιο-καθολικό μοναστήρι της Νέας Υόρκης επιχειρείται η αποκρυφιστική ερμηνεία της 911 δηλ. της 11ης Σεπ. του 2001, και η συσχέτιση της με το 2012. Δεν αξίζει όμως τον κόπο να ζαλιζόμαστε με τέτοιους συλλογισμούς, τη στιγμή μάλιστα που για τις δικές μας λεπτομερέστατες προφητείες, δεν υπάρχει συνήθως χρόνος να μελετηθούν. Απλώς σημειώστε ότι και στο 2001 είχαμε ηλιακό μέγιστο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατά τα άλλα συντηρητικό στις απόψεις του Νέο-Υορκέζικο μοναστήρι, στην περίπτωση των UFOs (αγνώστων ιπταμένων αντικειμένων) πιστεύει παρόμοια με τον Δημοσθ. Λιακόπουλο ότι όντα από άλλους κόσμους, ξεπεσμένοι άγγελοι (που πιθανόν ήταν εξωγήϊνοι από τον πλανήτη Χ ή Nibiru λένε αλλού) ήρθαν σε μίξη με γυναίκες των ανθρώπων και έφτιαξαν μια ράτσα γιγάντων, τους Νεφιλίμ, που και αυτό σημαίνει «ξεπεσμένοι». Μεταφράζουν το «υιοί του Θεού» σαν «ξεπεσμένοι άγγελοι», που είναι αυθαίρετο και ποιοτικά αντίθετο στο πρωτότυπο κείμενο: «ιδόντες δε οι υιοί του Θεού τας θυγατέρας των ανθρώπων ότι καλαί εισιν, έλαβον εαυτοίς γυναίκας από πασών, ων εξελέξαντο. Και είπε Κύριος ο Θεός· ου μη καταμείνη το πνεύμά μου εν τοις ανθρώποις τούτοις εις τον αιώνα δια το είναι αυτούς σάρκας»… (Γέν. 6,2) Αγνοούν, ή για λόγους εντυπώσεων αρεστών στους φίλους των UFOs, δεν δέχονται την ερμηνεία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, που εξηγεί ότι οι «υιοί του Θεού» ήταν τα παιδιά του Σηθ, 3ου υιού του Αδάμ.
Η ευσεβής γενιά που ζούσε χωριστά από τη γενιά του Κάϊν, που λόγω της υλοστρέφειάς της ονομάζονται μόνο άνθρωποι (δηλ. χωρίς αναφορά σε πνευματική πρόοδο). «Θυγατέρες των ανθρώπων» ήσαν οι γυναίκες της φυλής του Κάίν. Είναι ανοησία να νομίζει κάποιος, έστω και μη ξέροντας την ερμηνεία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου ότι οι άγγελοι που δεν έχουν σάρκα κατά τη Γραφή, αλλά είναι πνεύματα (ο ποιών τους αγγέλους Αυτού πνεύματα, Ψ.103), μπόρεσαν να έρθουν σε μίξη με ανθρώπους και να τεκνοποιήσουν κιόλας!
Επάνω το κινεζικό I Ching ένα παιγνίδι με τρεις δεκάρες, που ανάλογα πως θα έρθουν όταν τις ρίξεις, διαμορφώνουν μια λίστα με κοντές ή μακριές γραμμές. Αυτές ανά 6άδες, 64 φορές, και για όλη την ιστορία επί 64 δηλ. 64x64x6 ρίψεις προβλέπουν τα παγκόσμια γεγονότα! Και βέβαια καταλήγουν στο 2012! Αυτό από κάποιο “ερευνητή”… Είναι ένα είδος μαντείας με τη βοήθεια κερμάτων, αντί χαρτιών, ζαριών, φλιτζανιών κλπ. Στα μέσα αυτά αλωνίζουν τα πονηρά πνεύματα (διαβάστε για το I Ching από τον Χαρ. Βασιλόπουλο) αλλά οι περισσότεροι δεν το ξέρουν. Πάντως δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζετε, γιατί το τελικό αποτέλεσμα μας το δίνουν έτοιμο στην εικόνα που γράφει: «Αποκωδικοποιώντας το παρελθόν.
Δευτέρα Παρουσία 2012: Το τέλος των ημερών»! Μια σύγχρονη UFO-λογική ερμηνεία της προέλευσης της ζωής στη Γη, είναι αυτή των Raelians, του κινήματος που ο αρχηγός τους υποστηρίζει ότι είχε επαφή με εξωγήινους το 1973, οι οποίοι του είπαν ότι οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν από αυτούς, και ότι πρέπει να προετοιμάσει την επίσημη εμφάνισή τους (ίσως το 2012). Αλλά δεν χρειάζεται να περιμένουν κάποιο Μεσσία το 2012, επειδή προβαλλόμενος είναι ο αρχηγός τους που πήρε από τους εξωγήινους το όνομα Rael. Οι Raelians χρησιμοποιούν 2 σύμβολα το εξάκτινο αστέρι (σήμα του Ισραήλ) και τη σβάστικα (του Χίτλερ) ενωμένα σε μια δικιά τους σύνθεση!
Έχουν πνευματική συγγένεια με του Βουδιστές, από ότι λένε, γιατί αυτοί χρησιμοποιούσαν τη σβάστικα. Επίσης θεωρούν ότι είναι σημαντικό το εξάγωνο αστέρι σε διάφορες παραλλαγές του, και γι αυτό το χρησιμοποιούν. Σε αντίθεση με τους εξελικτικούς, της θεωρίας του Δαρβίνου, υποστηρίζουν ότι «όλη η ζωή στη Γη δημιουργήθηκε από ανθρώπινα όντα που ήρθαν από άλλο πλανήτη». (The mission of the Raelian Movement is to inform humanity that all life on Earth was created by human beings who came from another planet). Δεν καταλαβαίνουν ότι και αν υποτεθεί κάτι τέτοιο σαν αληθές, που δεν είναι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται Δημιουργός. Γιατί ποιος δημιούργησε τους “ανθρώπους από τον άλλο πλανήτη”; Αυτοί όμως βιάζονται να αποφανθούν ότι δεν υπάρχει Θεός, κάνουν βλάσφημες ομολογίες, και υποστηρίζουν την διαφημιστική καμπάνια στα λεωφορεία της Βρετανίας «πιθανόν δεν υπάρχει Θεός. Σταμάτησε τώρα να ανησυχείς και απόλαυσε τη ζωή»! (Rael supports British ‘enjoy life without God’ campaign).
Τι απολαύσεις μπορεί βέβαια να έχει ένας μη ανησυχών, άρα μη σκεπτόμενος άνθρωπος, αυτό είναι άλλο θέμα. Οπωσδήποτε κόβουν με τον τρόπο τους αυτό τις αντιστάσεις των οπαδών τους στα σχέδια των Νεοταξιτών. Κάτι που το παραδέχονται κι οι ίδιοι: «Όλοι οι μύθοι για τους Ιλλουμινάτι αντλούνται δια του ιντερνέτ για να προσπαθήσουν να ανατρέψουν τη θαυμάσια τάση της παγκοσμιοποίησης»! (All the "Illuminati" myths are distilled through the internet to try to reverse the wonderful trend of globalization…) Οι Raelians εκτός από το βουδισμό και τον εβραϊσμό φαίνεται να τα έχουν καλά και με τους μουσουλμάνους, αφού ο ηγέτης τους καλεί τους Ισραηλινούς να υιοθετήσουν παιδιά Παλαιστινίων και να τα αναθρέψουν σαν μουσουλμάνους! (RAEL calls for Israelis to adopt Palestinian children and raise them as Muslims). Αυτή λοιπόν η κίνηση με ποιον δεν τα έχει καλά, παρά μόνο με το Χριστιανισμό;
Και για ποια θρησκεία αναφέρει ο Ραέλ στο βιβλίο του «το μήνυμα που δόθηκε από τους εξωγήινους»: «επί τέλους η επιστήμη αντικαθιστά τη θρησκεία»; Προφανώς όχι στις θρησκείες από τις οποίες πήρε τα σύμβολά του, και μάλιστα προβάλλεται με κάποιες διορθώσεις ημερομηνιών, ότι είναι «ο Μεσσίας από τη Δύση»! Όσο για την αμυαλοσύνη του αυτή είναι φανερή από την αντιφατικότητά του. Δεν χρειάζεται να ξανα-αναφέρουμε όσα είπαμε στα περί CERN για το που κατά τους Έλληνες φιλοσόφους και Χριστιανούς Πατέρες σταματάει η επιστήμη και αρχίζει η Θεολογία, και ότι δεν μπορούν να συγχέονται μεταξύ τους.
«Maitreya From The West», Δηλ. Μαϊτρέγια (Μεσσίας) από τη Δύση λέει ο Ραέλ για τον εαυτό του. Κατά τα άλλα υποστηρίζει ότι… δεν υπάρχει Θεός!! Εκεί κατέληξαν αυτός και οι οπαδοί του, «διότι εματαιώθησαν εν τοις διαλογισμοίς αυτών, και εσκοτίσθη η ασύνετος αυτών καρδία, φάσκοντες (λέγοντες ότι) είναι σοφοί εμωράνθησαν, και ήλλαξαν την δόξαν του αφθάρτου Θεού εν ομοιώματι εικόνος φθαρτού ανθρώπου (εξωγήινου!)...». (Ρωμ. 1,21) Και δεν είναι περίεργο που ήδη κατακρίνονται με τον εν συνεχεία αναφερόμενο από τον Απόστολο Παύλο τρόπο εγκατάλειψης του Θεού, σ’ αυτές τις περιπτώσεις: «Διό (γι αυτό) και παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εν ταις επιθυμίαις των καρδιών αυτών εις ακαθαρσίαν του ατιμάζεσθαι τα σώματα αυτών εν αυτοίς.) (Ρωμ. 1,24) Και η “κίνηση” πράγματι κατηγορείται για σεξουαλικά όργια, εκτός της άλλης παραπλάνησης. Γενικά οι επαφές με “εξωγήινους” δημιουργούν νευρικό κλονισμό, βίαιη συμπεριφορά, σαδιστικές σεξουαλικές τάσεις και αντιστοιχούν κατά τον Dr Vallee στην κατάσταση που φτάνει κάποιος που έρχεται σε επαφή με δαίμονες!
Οι Ραέλιανς είναι αυτοί που, όπως αναφέραμε στα σχόλια του κειμένου «περί Αντιχρίστου» του Αγίου Νείλου, πρωτοδήλωσαν ότι έκαναν πείραμα κλωνοποίησης ανθρώπου το 2002, και το ανακοίνωσαν τα Χριστούγεννα του ιδίου έτους. (Ο δικός τους ψευτοχριστός προβλήθηκε κατά τη διάρκεια των εορτών, για να προσπαθήσει να εκτοπίσει από τη διάνοια των ελαφρόμυαλων τον αληθινό Χριστό). Από το 1968-69 άρχισαν να κυκλοφορούν αξιόλογα βιβλία που ανέλυαν τα περιστατικά των «αγνώστων ιπταμένων αντικειμένων» (UFOs), και τις περιπτώσεις επαφών με “εξωγήινους”. Σημαντική ώθηση στην έρευνα έδωσε η έκδοση του «Γαλάζιου Βιβλίου» της Αμερικανικής αεροπορίας που αφορούσε καταγραμμένες από αυτήν εμφανίσεις UFOs. Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερα περιστατικά φανερώνονται. Από τη μελέτη αυτών προκύπτει ότι, εκτός από παραισθήσεις, γεννήματα της φαντασίας και απάτες, ένας μεγάλος αριθμός αφορά προηγμένες κατασκευές γήινης προέλευσης. Ακόμη και η Γερμανία του Χίτλερ είχε ασχοληθεί με τέτοιες συσκευές, τα σχέδια των οποίων πέρασαν στις νικήτριες του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου υπερδυνάμεις, οι οποίες φαίνεται ότι τα έχουν εξελίξει σε αφάνταστο βαθμό. Και όχι μόνο αυτές.
«…στις 4-12-2004, η Ινδική εφημερίδα, “India Daily” έγραφε σε κύριο άρθρο της: “Ένα μυστικό πρόγραμμα του Ινδικού Ερευνητικού Οργανισμού Aμύνης (India’s Defense Research Organization) που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε - ανυψωτήρες αντιβαρύτητας δοκιμάσθηκαν στα Ιμαλάϊα”; Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι επιστήμονες δήλωσαν ότι δεν μπορούν να μιλήσουν μέχρι το 2012! Ο συντάκτης αναρωτιέται: Τι θα γίνει το 2012; Πάντως στην περιοχή των Ιμαλαίων προς τη μεριά της Ινδίας παρατηρούνται, κατά την εφημερίδα, περίεργες (τύπου UFO) δραστηριότητες». (σελ. 56)
Υπάρχει και ένας αριθμός περιστατικών που μοιάζει να είναι αποτέλεσμα συνδυασμού τεχνολογίας και υπεραισθητικών ή παραισθητικών εντυπώσεων που ενίοτε επεκτείνεται μέχρι προσωπικής επικοινωνίας με τρόπο τηλεπαθητικό ή κανονικής συνομιλίας. Στο όλο θέμα υπάρχει η αξιόλογη μελέτη του μακαριστού π. Σεραφείμ Ρόουζ, που αναλύει το πρόβλημα διεξοδικά. Από αυτά να αναφέρουμε για τον Dr. Jacques Vallee και το βιβλίο του σχετικά με τα UFO, «Το αόρατο Κολλέγιο» (The Invisible College), όπου αποκαλύπτει τι σκέφτονται τώρα γι’ αυτά αξιόπιστοι επιστήμονες ερευνητές: «Έχει γίνει πολύ σημαντικό για μεγάλους αριθμούς ανθρώπων να περιμένουν επισκέπτες από το εξώτερο διάστημα». Δηλ. για πολλούς η περίπτωση των εξωγήινων δρα ψυχολογικά, είναι κάτι σαν “ψυχοφάρμακο”! (Σαν τα χάπια αυτού του είδους, που δεν θεραπεύουν αλλά καταστέλλουν κάποιες οργανικές λειτουργίες, και μάλλον ναρκώνουν). Και συνεχίζει: γιατί αλήθεια, υπάρχουν τόσες πολλές «προσεδαφίσεις» UFO ακριβώς στη μέση του δρόμου; Γιατί τόσο φανταστικά «προοδευμένα» σκάφη χρειάζονται τόσο συχνά «επισκευές»; Γιατί οι επιβάτες χρειάζεται να μαζεύουν τόσο συχνά πέτρες και ξύλα (ξανά και ξανά επί 25 χρόνια!) και να «εξετάζουν» τόσους πολλούς ανθρώπους αν είναι στ’ αλήθεια αναγνωριστικά σκάφη από άλλο πλανήτη, όπως ισχυρίζονται συνήθως τα «ανθρωποειδή»; Πιστεύει ότι «δεν έχουμε να κάνουμε με διαδοχικά κύματα επισκέψεων από το διάστημα. Έχουμε να κάνουμε με ένα σύστημα ελέγχου» (σελ. 195) . «Αυτό που λαμβάνει χώρα μέσω των στενών επαφών με UFO είναι ο έλεγχος των ανθρώπινων δοξασιών» (σελ. 3). «Με κάθε νέο κύμα UFO, ο κοινωνικός αντίκτυπος γίνεται μεγαλύτερος. Περισσότεροι νέοι άνθρωποι γοητεύονται με το διάστημα, με τα ψυχικά φαινόμενα, με “νέα σύνορα” στη συνειδητότητα.
Ένας ψυχίατρος της Pennsylvania έχει υποθέσει ότι η ανοησία που είναι παρούσα σε όλες σχεδόν τις στενές επαφές με UFO, είναι στην πραγματικότητα μια υπνωτιστική τεχνική. «Όταν το άτομο είναι ενοχλημένο από το παράλογο ή το αντιφατικό, και το μυαλό του ψάχνει για νόημα, είναι εξαιρετικά ανοιχτό σε μεταβίβαση σκέψης, σε αποδοχή ψυχικής θεραπείας, κ.τ.λ.» (The Invisible College, σελ. 115). Ο Dr Vallee συγκρίνει αυτή την τεχνική με τα παράλογα κοάν των δασκάλων του Ζεν (σελ. 27), και κάνει λόγο για την ομοιότητα μεταξύ των επαφών με UFO και των αποκρυφιστικών τελετών μύησης που «ανοίγουν το νου» σε ένα «νέο σύνολο συμβόλων» (σελ. 117). Όλα αυτά καταδεικνύουν αυτό που αποκαλεί «την επόμενη μορφή θρησκείας» (σελ. 202).
Έτσι, οι «επικοινωνούντες» με UFO δεν είναι παρά μια σύγχρονη μορφή ενός αποκρυφιστικού φαινομένου το οποίο έχει υπάρξει δια μέσου των αιώνων. Οι άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει το Χριστιανισμό και ψάχνουν για «σωτήρες» από το εξώτερο διάστημα, και γι’ αυτό το φαινόμενο παρέχει εικόνες διαστημοπλοίων και όντων από το διάστημα.
Στην πραγματικότητα δηλ. συμβαίνει να αυξάνουν τα φαινόμενα UFO-εμφανίσεων όσο αυξάνει η αποστασία μας από τον Ιησού Χριστό! (Βλ. στο βιβλίο «Η Ορθοδοξία και η θρησκεία του μέλλοντος» του π. Σεραφείμ, ή ένα απόσπασμα).
Ο Χριστόφορος Barbato ένας ανεξάρτητος ερευνητής των UFO έχει να μας πει για τη διασύνδεση του Βατικανού με τους εξωγήινους. Εξιστορεί λοιπόν, ότι αφού άρχισε την ανάπτυξη των άρθρων του σε διάφορα περιοδικά στην Ιταλία, δέχθηκε e-mails από κάποιον που αυτό-χαρακτηριζόταν ένοικος του Βατικανού. Από αυτά ήρθε στην επιφάνεια μια μυστήρια ομάδα ασφαλείας του Βατικανού που λεγόταν S.I.V. από το «Servicio informazioni del Vaticano» (Υπηρεσία Πληροφοριών του Βατικανού). Μετά ένα έτος αλληλογραφίας, το πρόσωπο αποκάλυψε ότι ήταν μέλος της S.I.V. από το τάγμα των Ιησουϊτών και δούλευε για την Αγία Έδρα. Τελικά συναντήθηκαν σε δημόσιο χώρο, και ο Μπαρμπάτο αντιλήφθηκε ότι ήξερε πολύ περισσότερα από όσα του έγραφε. Το 2001 του έστειλε μια βιντεοταινία η οποία αρκετά αργότερα, το 2005 εμφανίστηκε δημόσια. Είχε γυρισθεί το 1995 από κάποιον μη επανδρωμένο δορυφόρο, τον Siloe. Κατόπιν στάλθηκε σε ένα μυστικό ραδιοτηλεσκόπιο που στεγαζόταν πάνω σε μια εγκαταλειμμένη πλατφόρμα πετρελαίου στην Αλάσκα, που διευθυνόταν αποκλειστικά από Ιησουίτες. Ο άνθρωπος του Βατικανού είπε στον Μπαρμπάτο ότι ο δορυφόρος είχε συναρμολογηθεί στην Area 51 (Νεβάδα), και μετά μπήκε σε τροχιά με ένα αεροσκάφος “Aurora”.
Ο τύπος αυτών των αεροσκαφών, που ξεπερνά 6 φορές την ταχύτητα του ήχου, κρατιέται μυστικός από τους Αμερικανούς. Σύμφωνα με τον Ιησουίτη, αιτία που ιδρύθηκε η S.I.V. υπήρξε η συνάντηση με εξωγήινη αντιπροσωπεία στην Αεροπορική Βάση Murdock το 1954, παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ Αϊζενχάουερ και του επισκόπου (James) του Λος Άντζελες! Μετά τη συνάντηση αυτή, ο επίσκοπος πέταξε στη Ρώμη για να αναφερθεί στον πάπα Πίο τον 12ο, ο οποίος απεφάσισε την ίδρυση της S.I.V. για να λάβει κάθε δυνατή πληροφορία για τους εξωγήινους, και το πώς έρχονται σε επαφή με την Αμερικανική Κυβέρνηση. Ο επίσκοπος James και ο αρχιεπίσκοπος του Ντητρόϊτ Edward Mooney έγιναν οι συντονιστές μεταξύ του κράτους του Βατικανού και των ΗΠΑ. Κατά τον Barbatos αυτές οι επαφές μεταξύ S.I.V. και εξωγήινων έλαβαν μέρος κυρίως στο έδαφος των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον Ιησουίτη όμως, 2 φορές και μέσα στην επικράτεια του Βατικανού, για την ακρίβεια στους κήπους του Βατικανού, στην παπική Ακαδημία Επιστημών παρουσία του πάπα Πίου 12ου. Αυτοί οι εξωγήινοι υποτίθεται ότι προειδοποίησαν τους ανθρώπους έναντι μιας άλλης φυλής εξωγήινων. Κατά τον Ιησουίτη η όλη πληροφόρηση χαρακτηρίστηκε «secretum Omega», το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας, αντίστοιχο στο «cosmic top secret» του NATO. Τις πληροφορίες αυτές του Μπαρμπάτος ερεύνησε και παρουσίασε πιο εμπεριστατωμένα στο κοινό το XLIVESCOM. Δεν ξέρουμε όμως αν τα πράγματα έγιναν ακριβώς έτσι. Πάντως το Βατικανό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ζωή να έχει αναπτυχθεί και αλλού:
«Πως μπορούμε να αποκλείσουμε ότι ζωή ίσως έχει αναπτυχθεί κάπου αλλού»; λέει ο επικεφαλής του Αστεροσκοπείου του Βατικανού. Αυτό αποτελεί και ένα αρχικό δογματικό άνοιγμα προς την κατεύθυνση της αποδοχής των “εξωγήινων” σαν όντων από άλλο πλανήτη. Για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς όμως ότι ακολουθείται από δαιμονικά συμπτώματα είναι λίαν προχωρημένη πλάνη σύμφωνα και με όσα είπαμε πριν. Όσο για την προειδοποίηση για άλλη φυλή εξωγήινων που είναι κακή, ενώ η δικιά τους είναι δήθεν καλή, είναι μια πολύ γνωστή στους ασκητές τακτική των δαιμόνων. Άλλοι πχ εμφανίζονται σαν κακοί που ταλαιπωρούν τους ασκητές, και μετά διώχνονται από τους “καλούς” (σαν αγγέλους φωτεινούς), για να έχουν τον εύπιστο σε ψευτο-οράματα ασκητή δεμένο καλά στην πλάνη.
Μήπως αυτή η τεχνική των δαιμόνων πέρασε και στην (διεθνή) πολιτική; Και κάποιοι εμφανίζονται, από τους χρηματοδότες της εξουσίας κακοί, που μετά ακολουθούνται από δήθεν “καλούς”, αν και προωθούνται από τα ίδια κυκλώματα;
Τα αποκρυφιστικά μηνύματα του Βατικανού στέλνονται και με εκθέματα όπως η περιστρεφόμενη σφαίρα αριστερά, που παριστάνει τη Γη να έχει δεχθεί χτύπημα από αστεροειδή (την άλλη σφαίρα μέσα της). Ίσως να υποστηρίζεται έτσι και η θεωρία της «Κούφιας Γης».
Και τους Αμερικανούς πολιτικούς κάτι πολύ σπουδαίο τους επηρέασε για να πει ο πρόεδρος Ρήγκαν από το βήμα του ΟΗΕ για απειλή από το διάστημα που πρέπει να αντιμετωπισθεί! Ο Έντγκαρ Μίτσελ, πρώην αστροναύτης, υποστηρίζει ότι υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά ότι είναι “καλοί”… ενώ άλλοι τους διακρίνουν σε καλούς και κακούς, και κατά τον Ρήγκαν κινδυνεύουμε από τους τελευταίους. Το 1972 ο διαστημικός επιστήμονας της NASA Δρ Herman Oberth είπε: «Βοηθηθήκαμε από ανθρώπους άλλων κόσμων», αναφερόμενος σε εφευρέσεις της σύγχρονης διαστημικής τεχνολογίας. Οι “εξωγήινοι” ήταν αρκετό να του δείξουν διάφορες πτητικές ικανότητες των διαστημοπλοίων τους. Μετά αυτός αντιλαμβανόταν από μόνος του τι έπρεπε να κάνει. Έλεγε πχ ότι οι περίεργες τροχιές των UFOs σε κάθετες γωνίες χωρίς να κόβουν ταχύτητα, η ύπαρξη ενός “μητρικού” διαστημοπλοίου στο οποίο κατέληγαν τα μικρότερα πριν εξαφανιστούν κλπ, ήταν αποτέλεσμα τεχνητού βαρυτικού πεδίου, το οποίο προσπαθούσε να εφεύρει αλλά δεν τα είχε ακόμη καταφέρει. «Σήμερα δεν μπορούμε να παράγουμε μηχανές που να πετούν όπως κάνουν τα UFOs. Αυτά πετούν μέσω τεχνητών πεδίων βαρύτητας…».
Βλέπομε όμως στη σκέψη αυτού του μεγάλου σε υλικά θέματα επιστήμονα, να απουσιάζει η στοιχειώδης πνευματική γνώση ότι υπάρχει πνευματικός κόσμος που θέλει να εξαπατά τον άνθρωπο, και το κέντρο του είναι ο αέρας: «…κατά τον άρχοντα της εξουσίας του αέρος, του πνεύματος που ενεργεί τώρα στους υιούς της απειθείας». (Εφ. 2,3). Αν ήταν προσεκτικός θα καταλάβαινε ότι τίποτα ουσιαστικό δεν του ειπώθηκε από τους “εξωγήινους”, παρά μόνο του υποδείχθηκε προς τα πού να οδηγήσει την έρευνά του. Διότι δημιουργική ικανότητα δεν υπάρχει στους δαίμονες, οι οποίοι ξέρουν καλά ότι μόνο ο άνθρωπος που πλάστηκε κατ’ εικόνα και ομοίωση του Δημιουργού του είναι δυνατόν να δημιουργήσει. Γι αυτό ωθούν τον άνθρωπο με φαντασίες προς το σκοπό τους, που είναι, μεταξύ άλλων, να κατασκευασθούν τόσο ισχυρά όπλα ώστε αν ήταν δυνατόν να εμποδιζόταν η άφιξη του Υιού του Θεού στη Γη κατά τη 2α Παρουσία: «Και νομίζει ο άθλιος ότι θα αντισταθεί την ώρα εκείνη την φοβερή όταν έλθει ο Κύριος εκ των Ουρανών, μη γνωρίζων την ασθένειάν του και υπερηφάνεια για την οποία και εξέπεσε». (Άγιος Εφραίμ ο Σύρος περί Συντελείας). Είδαμε στον «Επίτομο» ότι από την εποχή του Ζαχάρωφ κάνανε πειράματα που μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρο το Σύμπαν! Και το CERN είναι ένα τέτοιο πείραμα…
Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος λέει επίσης στην Αποκάλυψη: «Και είδον το θηρίον (Αντίχριστον) και τους βασιλείς της γης και τα στρατεύματα αυτών συνηγμένα ποιήσαι τον πόλεμον μετά του καθημένου επί του ίππου (Ιησούν Χριστόν) και μετά του στρατεύματος αυτού (δηλ. τους Αγίους)» (19,19). Και βέβαια ότι τεχνολογία βρει έτοιμη, θα την χρησιμοποιήσει ο Αντίχριστος για να υποτάξει τελείως τα πάντα υπό τον έλεγχό του. Και μάλιστα ο ίδιος θα γεννηθεί από την παραστρατημένη ιατρική επιστήμη με την τεχνική της κλωνοποίησης. Ας δούμε όμως και κάποια σύγχρονα, σχετικά με UFOs συμβάντα που έρχονται στο φως από τη μεριά των Ορθοδόξων, γιατί μεγάλη μερίδα UFO-λόγων αναμένει δημόσια εμφάνισή τους γύρω στο 2012.
Από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax έρχεται μια τέτοιου τύπου είδηση.
UFO-επισκέπτες στην κηδεία της αδελφής του Αρχιεπισκόπου του Zaporozhye (η οποία ήταν ufoλόγος). 18 Σεπτεμβρίου 2008, 12:47 Κίεβο, 18 Σεπτεμβρίου, Interfax.
Παράξενο αντικείμενο εμφανίστηκε επάνω από την εκκλησία, όπου έλαβε χώρα η νεκρώσιμη ακολουθία της κηδείας της αδελφής του Αρχιεπισκόπου Βασιλείου του Zaporozhye και Μελιτουπόλεως, Νίνας Ζλοτολίνσκαγια. Όταν τράβηξα τις φωτογραφίες (κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία) δεν υπήρχε τίποτα επάνω από την εκκλησία, αυτό είναι σίγουρο. Πήρα φωτογραφίες από διάφορες γωνίες, γύρισα γύρω, αλλά το UFO είναι στην ίδια θέση σε όλες τις εικόνες. Αυτό αποδεικνύει ότι το αντικείμενο δεν είναι ούτε πουλί ούτε αεροπλάνο, λέει η Ουκρανική «Komsomolskaya Pravda» ότι ανέφερε την Πέμπτη ο ντόπιος ufo-λόγος Vladislav Kanjuka.
Ο Αρχιεπίσκοπος θεωρεί ότι «δεν ήταν ένα UFO, αλλά ότι ο Κύριος μας έδωσε το
σημάδι του». «Η Εκκλησία παραδέχεται ότι UFO, εισβολείς και εξωγήινοι δεν υπάρχουν. Εν τούτοις κανείς δεν αρνείται ότι αφύσικα (φαινόμενα) συνέβησαν σε διάφορες ακολουθίες. Κάποιοι βλέπουν παράξενα πράγματα πάνω από τρούλους, που πιστεύουμε ότι είναι ευλογία από τον Θεό, ένα θαύμα», είπε ο επί του τύπου πρωτοπρεσβύτερος της Αρχιεπισκοπής του Zaporozhye Δημήτριος Shuliaka. Σύμφωνα με αυτόν, όταν εξέτασε τις εικόνες που ελήφθησαν στην Ιερουσαλήμ κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του Αγίου Φωτός, είδε «θαυμαστές ακτίνες φωτός, αν και κανένας δεν τις παρατήρησε πριν».
Πηγή: http://www.interfax-religion.com/?act=news&div=5176
Αν θέλαμε να κάνουμε κάποια σχόλια στο παραπάνω, θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι:
-1. Αν το αντικείμενο στον ουρανό δεν ήταν κάποιο γήινο κατασκεύασμα, αλλά κάτι εξωγήινο όπως διατείνεται ο ενθουσιώδης UFO-λόγος, τότε γιατί να στέκεται τόσο μακριά από την εκκλησία; Μήπως δεν μπορούσε να πάει πιο κοντά σε ένα Χριστιανικό ναό που τελείται ακολουθία, οπότε φανερώνεται η πνευματική του ποιότητα; (είναι από τη μεριά του κακού).
-2. Για τον ίδιο λόγο, επειδή δηλ. ήταν πολύ απομακρυσμένο, ότι και να ήταν αυτό το αντικείμενο δεν μπορεί να θεωρηθεί σημάδι από το Θεό. Διότι τα σημάδια του Θεού είναι καθαρά, όπως και το μήνυμα που μεταφέρουν.
-3. Αν λοιπόν δεν είναι εκ Θεού, τότε τι κάνει παρά απλώς απειλεί μένοντας στη θέση εκείνη που έχει εξουσία, δηλ. στον αέρα; Και βέβαια δεν απειλεί το πεθαμένο σώμα, αλλά την ψυχή της αδελφής του Μητροπολίτη, που μαζί με την υποστήριξή της στο φαινόμενο των “εξωγήινων” ίσως έδωσε «δικαιώματα» στα πονηρά πνεύματα να την διεκδικήσουν. Αν ιδιαίτερα είχε παρασυρθεί σε βλάσφημες δοξασίες (περί Θεού, ή Αγίων, ή κατά των Γραφών). Να μην ξεχνάμε: «Λέγω δε υμίν ότι πάν ρήμα αργόν ο εάν λαλήσωσιν οι άνθρωποι, αποδώσουσι περί αυτού λόγον εν ημέρα κρίσεως» (Ματθ. 12,36). Και στο θάνατο γίνεται μερική κρίση, που θα πάει η ψυχή, ενώ η τελική είναι αυτή της 2ας Παρουσίας που αφορά ολόκληρο τον άνθρωπο ψυχή και σώμα (που γι αυτό στην περίπτωση των κεκοιμημένων θα αναστηθεί).
- Μια ενδιαφέρουσα επίσης μαρτυρία είναι αυτή του γέροντος Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη. Ο γέροντας αφηγείται ότι έβλεπε ο ίδιος, ένα διάστημα όταν ήταν πολύ άρρωστος, ένα μαρινέ (γαλάζιο) αστέρι που ξαφνικά εμφανιζόταν στον ουρανό και τον έκανε καλά. Το αστέρι αυτό δεν ήταν συνηθισμένο, αλλά και δεν είχε σχέση με τα “διαστημόπλοια των εξωγήινων” που προκαλούν σκέψεις γύρω από υλικά πράγματα. Αυτό έκανε τον γέροντα να ποθεί να πάει μαζί του στον Παράδεισο, γιατί του προξενούσε χαρά και ψυχική αγαλλίαση. Οπωσδήποτε είχε το χαρακτηριστικό της ήρεμης προσέγγισης αγγελικής δύναμης που χωρίς ούτε “στενές επαφές”, ούτε πολλά λόγια και χάσιμο χρόνου, μόνο με την εμφάνισή του θεράπευε από τα βάθη του Ουρανού. Ο γέροντας εξ άλλου, όπως αφηγείται ο ίδιος, ήταν πολύ καλός γνώστης του κινδύνου στον αέρα από τα εκεί δαιμόνια, τα «τελώνια», έκφραση που υποδηλώνει την ενασχόλησή τους, να αποτελούν δηλ. σαν τελωνείο ένα είδος ελέγχου, και να εμποδίζουν τις ψυχές που ξεγελάστηκαν από διάφορες κακίες όταν ζούσαν, να ξεφύγουν από τον περίγειο χώρο.
- Από την Αιθιοπία που ευχόμαστε να ανασυνταχθεί πνευματικά, να αποτινάξει τις πλάνες, και μετά τα γεγονότα του «Γενικού Πολέμου» να συμμετάσχει στην προβολή της Ορθοδοξίας σε όλο τον πλανήτη, έρχεται από ένα γέροντα (δικό τους) η προφητεία αυτή. Σύμφωνα μ’ αυτήν όπως
βλέπετε και δίπλα, το 2012 συμπληρώνονται 120 χρόνια, αντίστοιχα με τα χρόνια που έφτιαχνε ο Νώε την κιβωτό του, οπότε λέει ο δύσκολο-πρόφερτος αββάς Κ’ντούς ότι αναμένεται ανάλογη καταστροφή. Εμείς δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα γίνει το 2012, αλλά θυμηθείτε ότι τελικά λόγω της αμετανοησίας των ανθρώπων του καιρού του κατακλυσμού, συντομεύθηκαν τα χρόνια κατασκευής της κιβωτού σε 100 από 120. Οπότε γιατί να μην θεωρήσουμε το 1992 σαν σωστότερη ημερομηνία; Έτσι έχουμε το κατρακύλισμα από το ξεκίνημα της Νέας Τάξης να σηματοδοτείται με αυτό τον συλλογισμό, ημερομηνία που συμφωνεί και με την αποκαλυφθείσα στον Άγιο Καλλίνικο της Τσερνίκα έναρξη των γεγονότων της Συντελείας (7500 από Αδάμ).
Παρόλα αυτά να παρατηρήσουμε ότι η αλληγορική ερμηνεία των προφητειών, και των Γραφών γενικότερα, είναι κάτι δύσκολο και μάλιστα έχει νόημα όταν από τα εξωτερικά σημεία αντιλαμβανόμαστε το πνευματικό νόημα των (αλληγορικά ερμηνευομένων) γεγονότων. Γιατί αν προσπαθούμε να μεταβούμε από κάποια κοσμικά γεγονότα σε άλλα, πχ από τον κατακλυσμό της εποχής του Νώε να προσπαθούμε να βρούμε αλληγορική ερμηνεία που θα μας δώσει σαν αποτέλεσμα κάποια άλλη καταστροφή σε κοσμικό πάλι επίπεδο, είναι σαν να προσπαθούμε να βγάλουμε αποτέλεσμα μέσα από σύγκριση σκιών. Επειδή τα εξωτερικά γεγονότα είναι σκιές των πνευματικών, που αυτά μόνο είναι γεγονότα στην κυριολεξία. Αυτό όμως απαιτεί κάποια γνώση πνευματική. Να αναγνωρίζουμε δηλ. τις κακίες ή τις αρετές στις πράξεις μας ή στα δημόσια γεγονότα που μας αφορούν, και να ενδιαφερόμαστε για την διαρκή εγρήγορση και συμμόρφωσή μας στα θεία προστάγματα, που συνοψίζονται στην αγάπη προς το Θεό και το συνάνθρωπό μας, για να κατέχουμε αυτή τη γνώση.
Για αυτό το λόγο η Γραφή αν και κάνει λόγο μερικές φορές για χρόνους και καιρούς, εν τούτοις δεν αναφέρεται σε συνηθισμένα χρόνια και εποχές, αλλά όπως λέγει ο Μέγας Βασίλειος σε «διαστήματα γνώσεως» (προς Ευστάθιον, 8η επιστ.). Διότι έτσι ερμηνεύει το χωρίον: «οι μεν ουν συνελθόντες επηρώτων αυτόν λέγοντες Κύριε, ει (μήπως) εν τω χρόνω τούτω αποκαθιστάνεις την βασιλείαν τω Ισραήλ; είπε δε προς αυτούς:ουχ υμών έστι γνώναι χρόνους ή καιρούς ους ο Πατήρ έθετο εν τη ιδία εξουσία» (Πρ. 1,6) «Χρόνους δε και καιρούς μη μοι νόει αισθητούς, αλλά διαστήματά τινα γνώσεως υπό του νοητού ηλίου (Χριστού) γινόμενα». Και εννοεί την βιωματική γνώση δια της οποίας αγόμεθα μέσα στην ενότητα της πνευματικής Βασιλείας, δια την οποίαν ο Κύριος παρακαλεί να γίνουν όλοι Ένα: «Δος αυτοίς ίνα και αυτοί εν ημίν έν ώσιν, καθώς Εγώ και Εσύ έν εσμέν Πάτερ». (βλ. Ιω. 17,21)
Οι Απόστολοι ήταν πνευματικά ατελείς ακόμη, εξηγεί ο Μέγας Βασίλειος, γι’ αυτό πήραν αυτή την απάντηση. Η απάντηση όμως αυτή ανυψώνει το νου των Μαθητών και τον δικό μας, στην έννοια της Πνευματικής Βασιλείας η οποία είναι μέσα μας, η οποία όσο πιο έντονα εγκαθίσταται τόσο περισσότερα πνευματικά βιώματα έχουμε, και αυτά τα πνευματικά βιώματα όπως γράφονται στην καρδιά μας αποτελούν γεγονότα που δεν εξαρτώνται από κάποιο χρόνο που τρέχει μηχανικά, γιατί δεν έχει νόημα να μιλάμε πχ για υπομονή που μετριέται σε σχέση με τις περιστροφές του ήλιου ή της σελήνης κλπ, αλλά μόνο βιωματικά. Και τα διαδοχικά αυτά βιώματα γράφονται μέσα μας, εάν είμαστε επιδεκτικοί μαθήσεως. Αυτό γίνεται με τη χάρη του Θεού ο οποίος θέλει να ενώσει όλους τους πιστούς με τον Υιό του όπως ο ίδιος του το ζήτησε στην παραπάνω προσευχή. Αυτά, τα διαδοχικά βιώματα, συνθέτουν τα «διαστήματα γνώσεως» που λέει ο Μέγας Βασίλειος, τα οποία δεν είναι συνάρτηση κάποιου μηχανικού χρόνου, αλλά της δεκτικότητάς μας στο να λαμβάνουμε τη χάρη του Θεού. Το ίδιο συμβαίνει αναλογικά και στα σύνολα ανθρώπων, όπως τις οικογένειες, τις πόλεις, τα κράτη και όλη την ανθρωπότητα. Αν είναι επιδεκτικές στη χάρη του Θεού, ανάλογα και με την έφεσή τους, έχουμε πνευματικά γεγονότα προόδου. Αλλιώς γεγονότα πνευματικής κατάπτωσης. Αν λοιπόν κάποιος παρατηρεί στα δρώμενα την πνευματική τους ποιότητα, γνωρίζει προς τα πού κατευθύνεται η κατάσταση, και αντιλαμβάνεται στην περίπτωση που το προχώρημα γίνεται προς το κακό, πόσο είμαστε κοντά στον Αντίχριστο και τη Συντέλεια. Δηλ. αυτός που έχει πνευματική όραση των γινομένων αναγνωρίζει, κατά τη δύναμή του, ποια είναι η αλήθεια πίσω από την εξωτερική όψη των γεγονότων. Αυτή την όραση όταν έχουμε, δεν χρειάζεται να ξέρουμε ημερομηνίες για το πότε θα γίνει η Συντέλεια, και αυτή την όραση θέλει να αναπτύξουμε ο Θεός, αλλά χωρίς πνευματική ζωή αυτή δεν αναπτύσσεται.
Βέβαια υπάρχει η γνώση του Θεού για το πώς τελικά θα εξελιχθεί κάθε πράγμα του κόσμου αυτού, αλλά δεν φανερώνεται με τις αλληγορίες και σε ένα πρώτο επίπεδο ευσεβείας κάποιου μελετητή. Απαιτείται πολύ σημαντικός λόγος, και τότε δίνεται ιδιαίτερη χάρη σε όποιο άτομο κρίνει ο Θεός, πολλές φορές χωρίς να το επιζητεί, προκειμένου να θεραπευθεί κάποια λανθασμένη ή υποτυπώδης γνώμη περί Θεού από ανθρώπους μιας εποχής. Παραδείγματα, όπως τον μοναχό Άβελ τον προφήτη, αναφέραμε στο τεύχος για τον Νοστράδαμο. Επεκταθήκαμε κάπως, για να δηλώσουμε σε σχέση με προτεσταντικές ή και Ορθόδοξες αλλά προσωπικές οπωσδήποτε απόψεις, ότι δεν είναι δυνατόν να φτάνουμε σε υπερβολική εκτίμηση της διανοίας μας και των υπολογισμών μας για το πότε θα γίνει κάτι ή όχι στον εξωτερικό κόσμο. Πρέπει να έχουμε και εσωτερική πληροφορία. Στους Αγίους που υπερέβησαν τον εαυτό τους γινόμενοι θυσία για τον πλησίον, ο Θεός φανερώνει ότι συμφέρει ανά περίσταση, με πολύ πιο σίγουρο τρόπο από τους υπολογισμούς της διανοίας. Έτσι πχ. δεν υπάρχει λόγος να φοβούμαστε από τους υπολογισμούς του π. Μαξίμου Βαρβαρή, για τη 2α Παρουσία, διότι αυτοί είναι ανθρώπινες εκτιμήσεις. Μπορούμε να λέμε τη γνώμη μας, αλλά πρέπει να έχουμε αυτογνωσία πως ότι αποτελεί προϊόν της διανοίας μας, έστω κι αν στηρίζεται στους Πατέρες ή τη Βίβλο δεν έπεται ότι έγινε με αλάνθαστη μέθοδο ανάλυσης και σύνθεσης, για να είναι και αλάνθαστο σαν τελικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα στο θέμα των μεταβάσεων μέσω αλληγοριών από χρονολογίες κοσμικές, σε άλλες επίσης κοσμικές χρονολογίες δεν υπάρχει καμία σιγουριά. Αλλά και χωρίς να αναφέρονται σε λεπτομερείς χρονολογίες, οι προφητείες που δεν αλληλο-καλύπτονται, δηλ. δεν επιβεβαιώνονται και από άλλες πηγές (άλλο Άγιο, τη Γραφή κλπ) δεν πρέπει να θεωρούνται αδιαμφισβήτητες. (Βλ. εισ. Προφητειών).
Θα επανέλθουμε στην εμπλοκή των Ορθοδόξων στο 2012, μετά από μια παρένθεση. Ως το 2010 πρέπει η Αμερική να έχει διαλυθεί όπως την ξέρουμε, για να είναι σίγουρο ότι θα αποδεχθούν οι ταλαίπωροι κάτοικοί της την ετοιμασμένη και προσυμφωνημένη Βορειο-Αμερικανική Ένωση με νόμισμα το Αμέρο. Αλλά άσχετα από αυτό, ο Celente γνωστός για τα ακριβή μέχρι τώρα προγνωστικά του, λέει στο FOX, ότι η οικονομική κατάσταση έτσι όπως είναι διαμορφωμένη θα φέρει μέχρι το 2012 επανάσταση και πείνα στην Αμερική!
Ο Ρώσος καθηγητής Igor Panarin σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε στην Αμερική, υποστηρίζει ότι μετά την κρίση, για την οποία κανείς δεν αμφιβάλει ότι εξελίσσεται εντονότατα, η Αμερική θα κοπεί σε κομμάτια…
Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει επίσης προβλήματα, που θα είναι τόσο μεγαλύτερα, όσο η αποστασία της από τις Χριστιανικές της ρίζες μεγαλώνει. Τα λεωφορεία με τις αθεϊστικές διαφημίσεις είναι προχώρημα στην άβυσσο όχι μόνο του αιώνιου σκότους, αλλά και της βλακείας. Γιατί δεν μπορεί να μην έχουν κάποιο “θεό” οι άνθρωποι, εκτός κι αν βρίσκονται σε κατάσταση φυτού. Κάπου πάντα αποσκοπούν, και εκεί έχουν θέα, δηλ. «θεώνται» τον θεό τους, αληθινό ή φανταστικό. Ο “αθεϊσμός”, προβάλλεται μαζί με τη μαγεία σε μικρά παιδιά (Χάρυ Πότερ), και μεγάλους (με τα αποκρυφιστικά κανάλια), και όμως ουδείς θίγεται. Όταν αντίθετα προβάλλεται κάτι Χριστιανικό τότε θίγεται η “πολύ-πολιτισμικότητα”, η “πολιτική ορθότητα” και οι άλλες διεστραμμένες επινοήσεις της Νέας Τάξης. Είναι επόμενο λοιπόν να αναμένονται άσχημα γεγονότα στην Αγγλία. Ο μακαριστός γέροντας Αμβρόσιος (+2006) της Μονής Δαδίου έλεγε ότι ο διάβολος θα κυριαρχήσει σε τέτοια μέρη: «Όσοι τον πλησιάσουν θα τους τσακίσει, θα τους συντρίψει. Φίλους αυτός δεν έχει»!
Ο πρώην προθυπουργός της Αγγλίας Μπλαίρ που θεωρείται καλά μυημένος στα μυστικά της Νέας Τάξης, και πληρώνεται από τους ολιγάρχες τραπεζίτες μετά την προθυπουργία του, είχε πει: Θα σας δείξουμε τον άνθρωπό μας το 2012. Και αργότερα διευκρίνησε ότι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου θα σας δείξουμε τον άνθρωπό μας. Μετά πάλι είπε να προσέξουμε το σήμα (λογότυπο) των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, «γιατί θέλουμε αυτοί που θα το δουν να κάνουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους». Δίπλα είναι το σήμα το οποίο «πρέπει να προσέξετε». Ένα μπερδεμένο κατά τα φαινόμενα σχήμα, που όμως στην επόμενη φωτογραφία αποκαλύπτει το μυστικό του.
Η Αγγλία ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου με Σιωνιστικό έμβλημα! Αυτό δείχνει τη διάβρωση που υπάρχει στην κοινωνία και τους πολιτικούς, ώστε να ελέγχονται από τους Σιωνιστές - αποκρυφιστές. Δεν πρόκειται γενικά και αόριστα για Εβραίους. Οι Σιωνιστές Εβραίοι είναι αποκρυφιστές. Δεν είναι πιστοί της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά των βλάσφημων, Βαβυλωνιακής προέλευσης, Καμπάλας και Ταλμούδ. Δεν θέλουν με την πολιτική έννοια του όρου να υποστηρίζουν το κράτος του Ισραήλ, αλλά προσδίδουν Μεσσιανική σημασία στην παγκόσμια κυριαρχία του πάνω στους άλλους λαούς, και το προβάλλουν σαν έδρα του αναμενόμενου Μεσσία τους. Για τους Χριστιανούς όμως αυτός θα είναι ο Αντίχριστος. Οι πολιτικοί με την ευσέβεια τύπου Bush, που εργάζονται για το Μεσσιανικό Βασίλειο του Ισραήλ, εργάζονται στην πραγματικότητα για τον Αντίχριστο. Δεν μπορούν να το καταλάβουν γιατί είναι ήδη μυημένοι στον αποκρυφισμό, την μασονία ή και τον σατανισμό. Αυτός επομένως που θα μας «υποδειχθεί» κατά τους Ολυμπιακούς στο Λονδίνο τι άλλο θα είναι παρά αντίχριστος αρχι-Σιωνιστής, όταν προβάλλεται κάτω από σιωνιστικό σήμα;
Ας δούμε όμως και τι αντίκτυπο είχε στον κόσμο η προσήλωση στο σιωνιστικό σήμα των Ολυμπιακών αγώνων του 2012.
Παρόλη την πνευματική τους ασχετοσύνη, οι εφημερίδες, τα περιοδικά και το BBC, αναφέρθηκαν σε κρίσεις επιληψίας, ημικρανίες, και άλλα παρόμοια συμπτώματα σ’ όποιον κοίταζε μόνο το Σιωνιστικό σήμα! Η Sun πχ, δίπλα, με πηχιαίο τίτλο δηλώνει: «Το σήμα των Ολυμπιακών προκαλεί επιληψία»! Όπως έγραψε ο R. White (6-6-2007): «Το επίμαχο λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο κλονίσθηκε από άλλο ένα χτύπημα χτες τη νύχτα, μετά που θεωρήθηκε πάρα πολύ επικίνδυνο να ιδωθεί επί της οθόνης. Μια κινούμενη έκδοση του σήματος που χρησιμοποιήθηκε στην TV και το διαδίκτυο χρειάστηκε να κατέβει επειδή μπορούσε να προκαλέσει νευρικές εκρήξεις γέλιου σε χιλιάδες ανθρώπους». Και εξηγεί ότι το λογότυπο αξίας 400.000 λιρών (600.000€ !) θεωρήθηκε φοβερό μόλις δημοσιοποιήθηκε, ενώ η Ιατρική ομάδα «Epilepsy Action (Δράση για την Επιληψία) προειδοποίησε ότι 23.000 κυρίως νέοι στο Ηνωμένο Βασίλειο διέτρεξαν κίνδυνο από την έκδοση της TV και του Διαδικτύου», και ότι αναγκάστηκε να επέμβει μετά τα πρώτα 12 κρούσματα.
Η Mail δίπλα λέει επίσης ότι το λογότυπο (σήμα) των Ολυμπιακών του Λονδίνου προκαλεί ημικρανίες…
Το BBC έκανε, για το σήμα, μια σφυγμομέτρηση μεταξύ των ακροατών του, ζητώντας τους να του δώσουν ανάλογα με το πόσο τους άρεσε ένα χρυσό, ασημένιο, ή μπρούτζινο μετάλλιο, ή αν δεν τους άρεσε καθόλου ένα ξύλινο κουτάλι. Το αποτέλεσμα είναι ότι 83% του έδωσαν το ξύλινο κουτάλι, δηλ. το αποδοκίμασαν.
Αυτά τα έγραψαν μέχρι και Κινέζικες εφημερίδες όπως η Chinadaily (5-6-2007). Η χρησιμοποίηση του σήματος αυτού προκαλεί διάφορα επιβλαβή ψυχικά συμπτώματα μόνο που το βλέπεις! Πολύ περισσότερο αν προσηλωθείς σ’ αυτό και δεν είσαι κάτω από την κάλυψη της χάριτος του Θεού. Και όλα αυτά διότι προφανώς όπου εμφανίζεται προπαγάνδα υπέρ του Αντιχρίστου, ακόμα κι αν αυτός σαν πρόσωπο δεν έχει φανεί, αυτό προκαλεί την Θεϊκή εγκατέλειψη. Οπότε πως θα τα βγάλουν πέρα μόνοι τους οι άνθρωποι με τις δαιμονικές δυνάμεις που συνεργάζονται με τους Σιωνιστές;
Είναι άκρως επείγον να πληροφορηθούν, όσοι δεν το ξέρουν, ότι ουσιαστικά οι Σιωνιστές, οι Μασόνοι και γενικά οι αποκρυφιστές χρησιμοποιούν τεχνικές Μαγείας που αν ο άνθρωπος δεν είναι αληθινά πιστός, σφραγισμένος με τα Μυστήρια της Εκκλησίας, είναι στο “έλεος” των ανελέητων σκοτεινών δυνάμεων. Και βέβαια επιτρέπει ο Θεός κάποιες προειδοποιήσεις στην αρχή των αντιχρίστων προσπαθειών να φανερώνονται σε όλους, όπως τα περίεργα συμπτώματα από το σήμα των Ολυμπιακών του 2012, αλλά αυτό δεν γίνεται επ’ άπειρον. Πρέπει και οι άνθρωποι να λάβουν τα μέτρα τους. Και όπως είπαμε, μόνο με το μυαλό τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
SOS
Εν τω μεταξύ όμως οι αποκρυφιστές με μια προβολή φωτογραφιών (slideshow) στη «London Telegraph» κάνουν την προειδοποίησή τους ότι θα ακολουθήσουν πυρηνικά τρομοκρατικά χτυπήματα, στο Λονδίνο, σε Αμερικανικές μεγαλουπόλεις, στον Καναδά και το Μεξικό, και ορίζουν πλέον ένα προδιαγεγραμμένο σχέδιο. Σύμφωνα με τα αποκρυφιστικά τυπικά, πρέπει να δοθεί προειδοποίηση πριν να γίνει κάποια βρωμοδουλειά, όπως φτιαχτή (false flag) τρομοκρατική ενέργεια. Αυτό γίνεται για όσους μπορούν να καταλάβουν (γιατί μ' αυτό δείχνουν ότι "αξίζουν" να γλυτώσουν), αλλά και για να έχουν "ήσυχη συνείδηση" οι δράστες. Και επειδή σήμερα ο αποκρυφισμός προωθείται σαν θρησκεία πλέον, από τους κυβερνώντες τις μεγάλες δυνάμεις της Δύσης και κατευθύνοντες τα μέσα ενημέρωσης (και πλύσης εγκεφάλου), είναι λογικό και πρέπον να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά σε τέτοιες προειδοποιήσεις. Δεν ελπίζουμε ότι αυτές θα μας σώσουν, αλλά απλώς ότι θα μας κάνουν πιο προσεκτικούς.
Μια τέτοια προειδοποίηση λοιπόν ήρθε από πολύ επίσημη μεριά στις 12 Ιανουαρίου. Όταν αποκαλύφθηκε, έστω και σε λίγους σχετικά, μετά μια εβδομάδα περίπου βγήκε από τη δημοσιότητα χωρίς καμιά εξήγηση, δείγμα ότι δεν την έβαλε εκεί κάποιος τυχαίος. Το πειστικό μέρος της υποθέσεως είναι ότι σ' αυτήν συνδέεται η πολιτική συνθηματολογία (Νέα Αυγή) των αποκρυφιστών που ανέβηκαν στα ηνία της Αμερικής μαζί και πίσω από τον Ομπάμα, με άλλα γνωστά αποκρυφιστικά σύμβολα όπως ο ήλιος στο θερινό του ηλιοστάσιο κλπ. Δίνει ακόμη και ημερομηνίες, αλλά εμείς ας λάβουμε κυρίως υπ' όψιν μας την επικινδυνότητα της υποθέσεως, ιδιαίτερα αν έχουμε επαφές, ή προετοιμάζουμε ταξίδια (που δεν συνιστώνται) στις μεγαλουπόλεις της Δύσης. Δείτε το σχετικό σύνδεσμο: NEW DAWN - BLACKJACK - ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Σύμφωνα με το slideshow το εγχείρημα θα γίνει στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, στο Λονδίνο και την επομένη 22 στην Αμερική. Βέβαια οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με την εξέλιξη των πραγματικών γεγονότων που θα επιτρέψει ο Θεός. Επειδή όλο το σκηνικό είναι στημένο αποκρυφιστικά, καλό είναι να μην ξεθαρρεύουμε σε περιττά ταξίδια και μάλιστα στις εορτές, την ώρα της Θείας λειτουργίας. Να είμαστε πάντα κάτω από τη Μυστηριακή σκέπη της Εκκλησίας οπότε αυτοί δεν έχουν δύναμη επάνω μας. Από πρακτικής απόψεως καλό είναι να συμβουλευόμαστε το επίπεδο ασφαλείας στο Η.Β. (U.K.). http://www.homeoffice.gov.uk/security/current-threat-level/
Όσο προχωράμε προς τον 3ο Παγκ. Πόλεμο ο δαιμονισμός αυξάνει. Μέσα στο σκεπτικό αυτό είναι και η γνωμοδότηση συμβουλευτικής εταιρίας (Think Tank) του Αμερικανικού Πενταγώνου, της RAND: 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο για να σωθούν οι ολιγάρχες προτείνει ο οργανισμός Ροκφέλλερ - Φορντ/Κάρνεγκι που βρίσκεται πίσω από τη RAND, στο Πεντάγωνο...! Πρέπει να γνωρίζουν όσοι δεν έχουν αντιληφθεί το πώς δρουν οι αποκρυφιστές, ότι όπως εμείς έχουμε προφήτες του Θεού, έτσι κι αυτοί έχουν ψευδοπροφήτες που κατευθύνονται από τον «πονηρό» όσο επιτρέψει όμως ο Θεός, και τους γνωρίζει κάποια από τα μελλοντικά πράγματα, όχι επακριβώς, αλλά στο περίπου, υπολογίζοντας τι θα γίνει, ανάλογα και με τις αμαρτίες του κόσμου, μη γνωρίζοντας όμως αν θα υπάρξει μετάνοια. Έτσι οι τρομοκρατικές ενέργειες στο Αμερικανικό Πεντάγωνο και στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης (11-9-2001), είχαν προδηλωθεί σε κάποιους, των οποίων τα συγγράμματα χρησιμοποίησε ο Steve Jackson, από το 1990 (!) όταν άρχισε να μοντάρει το παιγνίδι με κάρτες που ονομαζόταν «Illuminati card game».
Το παιγνίδι των Ιλλουμινάτι προβλέπει και καταστροφή στο Λονδίνο (δεξιά), όπως φαίνεται και στο slideshow της Telegraph. Μάλιστα από το 1995 που πρωτο-κυκλοφόρησε! Όταν έγινε η 11η Σεπτ. του 2001 το FBI απομάκρυνε από τις βιτρίνες ότι παιγνίδι (Illuminati card game) κυκλοφορούσε, ώστε για ένα διάστημα να μην κινηθεί η υποψία του κόσμου. Το ίδιο συνέβη και με σατανιστικό συγκρότημα της punk rock που επίσης είχε κυκλοφορήσει δίσκο με εξώφυλλο που έδειχνε να χτυπιούνται οι δίδυμοι πύργοι! Τώρα όπως βλέπετε υπάρχει η κάρτα με τίτλο συνδυασμένες καταστροφές και το Big Ben να πέφτει!
Προφανώς ο πονηρός τα μέρη που πλήττονται τα θεωρεί πιο αμαρτωλά… επομένως και πιο κατάλληλα για καταστροφή, …και για προφητεία καταστροφής!
Το πεντάκτινο αστέρι θα είναι και το σύμβολο του Αντιχρίστου, όπως το είδε ο Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης, στο ταξίδι που του έκανε στο μέλλον ο Άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ. Είναι επίσης Μασονικό και αποκρυφιστικό σύμβολο του ανθρώπου των 5 αισθήσεων, δηλ. του ανθρώπου που δεν χρησιμοποιεί το νου του, ή αν τον χρησιμοποιεί το κάνει υπακούοντας στα προστάγματα των πέντε αισθήσεων. Οι αισθήσεις όμως είναι κατά τη Γραφή και τους Πατέρες θυρίδες που, αν δεν προσέξουμε, εισέρχεται δι’ αυτών ο θάνατος. Η Αφρικανή μας θυμίζει ότι η προέλευση του αυθεντικού ρόκ είναι από την Αφρική, όπως λένε τα ίδια τα συγκροτήματα, και επί πλέον τη Μαύρη Μαγεία…
Ο πυροκροτητής γράφει Covert-Labs δηλ. Συγκαλυμμένα Εργαστήρια (Μυστικές Υπηρεσίες;). Προβάλλεται καθαρά ότι η “δουλειά” έγινε στα κρυφά! Το σχέδιο του εξωφύλλου τυπώθηκε τον Ιούλιο του 2001! Ακόμα και το S στη λέξη MUSIC δεν είναι το απλό, αλλά το σύμβολο του δολαρίου $ . Πρόκειται δηλαδή αν το επανεξετάσουμε, για «μουσική δολαρίου» από κάποια ομάδα (party) που είχε συμφέρον να το κάνει. Kαι πράγματι τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου είχαν σχέση με την κατηφόρα του δολαρίου και των χρηματιστηρίων, και ήταν το ξεκίνημα ανατροπής της νομιμότητας (COUP!) που αποκτήθηκε με αγώνες από τον Αμερικανικό λαό, χάριν της Νέας Τάξης. Αποθ.: http://www.imdleo.gr/diaf/files/2012/911_Truth.pdf
Έχουν επομένως και οι του πονηρού τους “προφήτες” τους, που όχι με βεβαιότητα, γιατί δεν ξέρουν μήπως συμβεί να μετανοήσουν αυτοί που πρόκειται να πληγούν, αλλά μόνο πιθανολογώντας, προλέγουν τις καταστροφές που πρόκειται να γίνουν κατ’ εντολή του αρχηγού τους, ή μάλλον από την εγκατάλειψη του Θεού λόγω των αμαρτιών των ανθρώπων. Δεν προλέγουν κάτι χαρωπό, γιατί όλο στο κακό κατευθύνεται ο νους τους. Κι αυτά που φαίνονται σαν χαρωπά είναι στην πραγματικότητα ψευδαισθήσεις έντεχνα προβαλλόμενες. Όπως η περίπτωση των UFOs και των εξωγήϊνων που δήθεν θα μας βοηθήσουν να προοδεύσουμε ακόμα πιο πολύ τεχνολογικά ή θα φέρουν την ειρήνη δια της βίας (όπως η Νέα Τάξη), η επιδιωκόμενη κλωνοποίηση ανθρώπων για να βγει η υπερφυλή που ψάχνουν οι εκάστοτε δικτάτορες, ο πλήρης έλεγχος των ανθρώπων και η μηχανοποίηση της συμπεριφοράς τους με τσιπ ή σφράγισμα και τελευταία η αριθμο-λαγνεία του 2012!
Πρέπει να επισημανθεί ότι οι ομάδες διοίκησης της Νέας Τάξης, φανερές ή κρυφές, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς τα επιστημονικά επιτελεία που κατευθύνονται από αυτές, αλλά που επίσης αντίστροφα συμβουλεύουν τη διοίκηση τι είναι ωφέλιμο σ’ αυτή να αποφασίσει. Έτσι αν οι ομάδες διοίκησης είναι αποκρυφιστές, τότε μπορούν για ένα διάστημα να αντιστέκονται οι επιστημονικές ομάδες προτρέποντας τη διοίκηση να πάρει καλές αποφάσεις. Όταν όμως και οι επιστήμονες διαβρωθούν από τον αποκρυφισμό τότε οι αποφάσεις των Νεοταξιτών σε όλα τα πεδία θα είναι καταστροφικές, παρόλο που στα χαρτιά θα φαντάζουν τέλειες. Κι αυτό γιατί η χάρη του Θεού εγκαταλείπει τάχιστα όσους γίνουν οπαδοί του Εωσφόρου. Στο σημείο αυτό είναι αξιοπρόσεκτη η μαρτυρία της δρ. Κάρολ Ρόσιν ότι ο Βέρνερ φον Μπράουν ήταν με κάποιο τρόπο μυημένος στις επερχόμενες απειλές κατά των ΗΠΑ αλλά και της ανθρωπότητος. Της ανέφερε, το 1974, με τη σειρά πρώτα τους τότε Σοβιετικούς, μετά τους τρομοκράτες, μετά τις επικίνδυνες τριτοκοσμικές χώρες, μετά τους αστεροειδείς, και μετά επαναλάμβανε διαρκώς: και το τελευταίο χαρτί, το τελευταίο χαρτί, το τελευταίο χαρτί θα είναι εξωγήινη απειλή!
Αν όμως ένας τόσο αξιόλογος ερευνητής όπως ο Μπράουν είχε μυηθεί στην αποκρυφιστική γνώση που έχει σχέση με εξωγήινους, και έχουμε μαρτυρίες και από πολιτικούς, όπως ο πρόεδρος Ρήγκαν ακόμη και ομάδες θρησκευτικές ή παραθρησκευτικές χωρίς να αποκλείεται διασύνδεση του ίδιου του Βατικανού, έχουμε μπροστά μας μία τρομακτική πλάνη, η οποία πιθανόν επηρεάζει τα δρώμενα στην καθημερινή μας ζωή μέσω κατ’ ευθείαν εντολών πλέον από τους εξωγήινους δηλ. τους δαίμονες!!!
Από πρακτικής άποψης (σαν ένα ακόμη παράδειγμα) είναι ενδιαφέρουσα η μαρτυρία το 1995, του κατασκευαστή μηχανικού και γεωλόγου Φιλ Σνάϊντερ ότι σκάβοντας, 17 χρόνια ως τότε, για να κατασκευάσει υπόγειες πόλεις σε πολύ μεγάλο βάθος (600-1000m) στις ΗΠΑ, ερχόταν πολλές φορές αντιμέτωπος με εξωγήινους τους οποίους προσπαθούσε αυτός και οι άλλοι που δούλευαν μαζί του να εξοντώσει!
Στην βάση Dulce, στο New Mexico, όπως είπε όταν κατέβηκαν σε μεγάλο βάθος βρέθηκαν αντιμέτωποι, σε μια υπόγεια σπηλιά, με ένα πλήθος εξωγήινων 70 συνολικά, που “κατάφεραν” να τους εξοντώσουν, επειδή όπως λέει τους …αιφνιδίασαν! Μάλιστα ονοματίζει τη φυλή των εξωγήινων από τα χαρακτηριστικά της σαν «Large Greys» (Μεγάλους Γκρίζους). Στην μάχη αυτή ο Φιλ τραυματίστηκε από «ραδιενεργό ακτίνα» που του έστειλε κάποιος εξωγήινος, και έπαθε καρκίνο. Δεν πέθανε όμως φυσιολογικά γιατί δολοφονήθηκε λίγο καιρό μετά που αποκάλυψε ότι υπάρχουν ήδη 129 υπόγειες πόλεις υπό στρατιωτικό έλεγχο, ότι κάθε 2 ή 3 χρόνια κατασκεύαζαν και από μία καινούργια σε επικοινωνία με μαγνητικά τραίνα με τις άλλες, στις οποίες γίνονται μάχες με “εξωγήινους” που εμφανίζονται ξαφνικά. Αυτό όμως σημαίνει πνευματικά, ότι επειδή εκεί δεν γίνεται Θεία Λειτουργία έχουν αποκτήσει τρομερές εξουσίες οι «εξωγήινοι» δηλ. οι δαίμονες, να υλοποιούνται και να παιδεύουν τους ανθρώπους μέχρι θανάτου. Τους παρουσιάζουν ολόκληρα σίριαλ με δίσκους, μικρά ή μεγάλα ανθρωπάκια κλπ και αυτοί σαν άσχετοι πνευματικά (όχι Χριστιανοί Ορθόδοξοι) δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ο Σνάϊντερ ανέφερε και για συμφωνία της Κυβέρνησης (των ΗΠΑ) με τους εξωγήινους για να κάνουν κοινά πειράματα, σε αυτές τις βάσεις, κυρίως μάλιστα κλωνοποίησης. Αν αυτό αληθεύει σημαίνει ότι οι δαίμονες όχι έμμεσα, αλλά άμεσα εξαπατούν Κυβερνήσεις και επιστημονικό κόσμο, οδηγώντας την ανθρωπότητα που βρίσκεται μακριά από την Εκκλησία του Χριστού στην καταστροφή. Από ότι φαίνεται από τις μαρτυρίες, με κάποιους σίγουρα αυτό συμβαίνει!
«Τώρα βλέπουμε ακόμα καθαρότερα πως η ανθρωπότητα γίνεται ανοιχτή στη «δαιμονική Πεντηκοστή» που ο π. Σεραφείμ Ρόουζ προέβλεψε, στην οποία τα πλήθη του κόσμου – περιλαμβανομένων καλοπροαίρετων Χριστιανών – μπορούν πραγματικά να μυηθούν στο βασίλειο των δαιμόνων» (Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ)
Ας επανέλθουμε τώρα σε ένα σύνδεσμο μεταξύ Ορθοδόξων, 2012, και Ολυμπιακών του Λονδίνου.
Το 2008 ο κ. Κωνσταντίνος Δ. Ευσταθίου κυκλοφορεί το συμπληρωματικό έντυπο «Περί Αντιχρίστου» στο βιβλίο του «Ο Γέρων Βησσαρίων και η θαυμαστή πορεία του» (εκδόσεις Σταμούλη) επειδή όπως εξηγεί «δεν αναπτύχθηκε επαρκώς όσο θα έπρεπε το θέμα του Αντιχρίστου». Γράφει:
«Για το θέμα αυτό ο π. Βησσαρίων (της Μονής Αγάθωνος) άρχισε να ενδιαφέρεται κυρίως από τις αρχές της δεκαετίας 1980, όταν τότε ξεκίνησε ν’ αναγράφεται σε διάφορα προϊόντα ο αριθμός 666 και πολλοί τον ρωτούσαν πώς πρέπει να συμπεριφερθούν κι' αν επίκειται η έλευση του Αντίχριστου. Γι' αυτό εξέτασε με προσοχή και προσευχή την όλη κατάσταση κι' είχε κι' ορισμένες θείες αποκαλύψεις και πληροφορίες περί αυτού. Προς το τέλος του έτους 1982 ο π. Βησσαρίων ανέφερε στον Λεωνίδα Ζέρβα, ότι ήδη ο Αντίχριστος γεννήθηκε και δεν θ’ αργήσει ν’ αναλάβει δράση.
- Παιδί μου έρχονται δύσκολες ημέρες με τέρατα και σημεία από τις αντίχριστες δυνάμεις, εσείς όμως να κρατήσετε γερά την πίστη σας, την Ορθοδοξία, μη σας παρασύρουν. (σελ. 3)
Στη συνέχεια αναφέρει ότι είχε διευκρινίσει ενωρίτερα ο γέροντας, στα μέσα Αυγούστου και την ημερομηνία, 9-8-1982, πρώτα χωρίς να είναι παρών ο κ. Ευσταθίου αλλά μετά λέει ότι «Το επιβεβαίωσα σύντομα, πως του παρουσιάστηκε ένα πρωινό του Αυγούστου 1982 η Παναγία και τον ενημέρωσε, κι απ’ όσους το έμαθαν επακριβώς, ίσως μόνον οι δυο μας (αυτός και ένας λαϊκός) να ζούμε ακόμη.
Μια μέρα, τον Απρίλη του 1990, την ώρα πού έφευγα τον ρωτώ:
- Πάτερ Βησσαρίων, πότε άραγε θα ξεκινήσουν επίσημα αυτά πού λένε καί γράφουν για τον Αντίχριστο και το 666;
Κι απάντησε χωρίς δισταγμό.
- Σε δέκα πέντε χρόνια! (δηλ. γύρω στο 2005). Κι ενώ πρόσεξε ότι αμφέβαλα, πώς το ξέρει με τόση σιγουριά, αποκάλυψη είχε πάλι; Και πώς το εννοεί; Επανέλαβε με έμφαση:
- Σε δέκα πέντε χρόνια θ' αρχίσουν αυτά.
Όσο για το σφράγισμα 666, ή άποψη του συμφωνούσε με την άποψη του γνωστού Γέροντα Παϊσίου, ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην υποκύψουμε και ξεγελαστούμε να το δεχτούμε». (σελ. 4, 5).
Αν θεωρήσουμε ότι όσα ελέχθησαν από τον π. Βησσαρίωνα ήρθαν σε μας αναλλοίωτα, τότε ο Αντίχριστος θα είναι 30 ετών το 2012, έτος των Ολυμπιακών αγώνων, και μάλιστα θα έχει και γενέθλια εκείνες τις ημέρες! Αν και ο Τόνυ Μπλαίρ προαλείφεται ο ίδιος για τη θέση αυτή, δεν είμαστε σίγουροι για το ποιος θα την πάρει τελικά. Από ότι φαίνεται η εμφάνιση του προσώπου που θέλουν να ανεβάσουν στην εξουσία της Ευρώπης αρχικά, (γι αυτό κάνουν τη συνθήκη της Λισσαβόνας) και μετά να προωθήσουν σαν Παγκόσμιο ηγέτη, προβλέπεται να γίνει με τρόπο φαντασμαγορικό. Για το λόγο αυτό επιλέχτηκαν οι Ολυμπιακοί. Μπορεί να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία BlueBeam (Γαλάζια-Ακτίνα). Δεν γνωρίζουμε αν τα καταφέρουν. Επίσης δεν γνωρίζουμε κάποιον αξιόλογο που να γεννήθηκε στις 9-8-1982. Ο πρίγκηψ Williams του Αγγλικού θρόνου, γιος του Καρόλου, γεννήθηκε στις 21-6-1982. (Θυμηθείτε την 21η Ιουνίου του BlackJack).
Σημειώνουμε ότι δεν πρόκειται για τον τελικό Αντίχριστο, με τον οποίο κλείνει η Ιστορία και ακολουθεί μετά από αυτόν η 2α Παρουσία. Γιατί θα γίνει η αναλαμπή της Ορθοδοξίας μετά τον Γενικό Πόλεμο και τα γεγονότα της Πόλης, για τα οποία πολλά είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και ο γέροντας Παΐσιος.
Μην σας εκπλήττει που ο γέροντας Βησσαρίων λέει, όπως του είπε και η Παναγία, ότι «ο Αντίχριστος γεννήθηκε», χωρίς άλλη διευκρίνιση. Διότι οι άγιοι έτσι μιλάνε, και το είδαμε στο παράδειγμα του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης που αναφέρει περί Αντιχρίστου δύο φορές. Στην αρχή εννοώντας τον τοπικό αντίχριστο ηγεμόνα (Λένιν), και μετά, όταν βλέπει τον ίδιο τον τελικό Αντίχριστο στο θρόνο του στην Ιερουσαλήμ. Το ίδιο συνέβη παλιά με τον Άγιο Μαρτίνο, ένα μεγάλο θαυματουργό που ανέσταινε νεκρούς, ο οποίος επίσης πληροφόρησε τους δικούς του ότι «ο Αντίχριστος γεννήθηκε». Επίσης το βλέπουμε στο βίο του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ, όπου εκεί έτσι ονόμαζε ένα εχθρό του Μοναστηριού του Ντιβέγεβο, ενώ για τον έσχατο Αντίχριστο μίλησε χωριστά, στις προφητείες που δεν είναι εντεταγμένες στο βίο του.
Πρέπει να γνωρίζουμε όμως ότι όποιος συμβιβασθεί με κάποιο τοπικό Αντίχριστο μιας ενδιάμεσης εποχής, θα πάρει αοράτως πάνω του σφράγισμα ανάλογο μ’ αυτό που θα δώσει ο παγκόσμιος ηγεμόνας Αντίχριστος στο τέλος του κόσμου. Το είδαμε κι αυτό στο όραμα του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης.
Από τα αναφερθέντα καταδεικνύεται ότι ο π. Μάξιμος Βαρβαρής που μιλάει για 2013 κλπ πέφτει κοντά στα χρόνια εμφάνισης του αντιχρίστου που θα ηγηθεί της «πρόβας που θα αποτύχει» κατά τον γέροντα Παΐσιο τον Αγιορείτη. Όχι όπως νομίζει του τελικού Αντιχρίστου και της Συντελείας.
Τι κατάφεραν με την τεχνολογία οι Ναζί παρά να γεμίσουν τον κόσμο και τη χώρα τους πτώματα; Και αυτοί έπαιρναν κατευθύνσεις για την τεχνολογική εξέλιξή τους από “άλλους κόσμους”, με μέντιουμ… δηλ. καταλαβαίνετε τι κόσμοι ήταν αυτοί (καταχθόνιοι). Δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το πόσο είναι επικίνδυνα τα πνευματιστικά πειράματα, αλλά δεν ήθελαν και να μάθουν. Τα SS ήταν αποκρυφιστικό τάγμα στην πραγματικότητα, από την ίδρυσή του. (βλ. και Επίτομο)
Και στους Γερμανούς αποκρυφιστές βρήκαν εφαρμογή τα λόγια του γ. Αμβροσίου (για τον διάβολο): «Όσοι τον πλησιάσουν θα τους τσακίσει, θα τους συντρίψει. Φίλους αυτός δεν έχει»!
Το κρυφό πυρηνοκίνητο ιπτάμενο τρίγωνο της Αμερικανικής αεροπορίας TR-3B. Δεν διαφέρει στην όψη από UFO! Και οι σύγχρονοι επιστήμονες «βοηθούνται» από άλλους κόσμους για να κάνουν τελειότερα όπλα! Τελικά πόσο αφελείς είναι οι «ιδιοφυίες» στα πνευματικά θέματα!
Πάντως κατά τον Βέρνερ Φον Μπράουν αναμένονται ακόμη τρομοκράτες (αυτή την εποχή παίζεται πολύ αυτό το project!), επικίνδυνες τριτοκοσμικές χώρες (τύπου Ιράν, Κορέας κλπ), αστεροειδείς (ακόμη και ο ΟΗΕ φοβάται), και τελικά εξωγήινη εμφάνιση ισχύος. Δεν μπορούν να
εμφανισθούν οι δαίμονες δημόσια σαν εξωγήινοι, παρόλο που σαν υπερήφανοι το θέλουν πολύ, όταν ακόμη γίνονται θείες λειτουργίες!
Τώρα περισσότερο από παλιότερες εποχές φαίνεται η διαφορά στο ταπεινό πνεύμα του Ιησού, που μπήκε στα Ιεροσόλυμα καθισμένος σε ένα γαϊδουράκι, ούτε καν ίππο, και στο πνεύμα των ηγετών του σύγχρονου κόσμου που επιζητούν όλο και περισσότερη δύναμη. Δεν τους φθάνουν οι συμβατικές δυνάμεις, θέλουν πυρηνικές, μετά αντιύλης, αντιβαρύτητας, και πάει λέγοντας. Ο απλός κόσμος όμως μένει υπηρέτης της αφροσύνης των ηγετών του, ενώ διακηρύσσεται τώρα ότι αποτελεί πρόβλημα και η ίδια η ύπαρξή του. Οι υπερδυνάμεις ασχολούνται μόνο με συσσώρευση καταστροφικής ισχύος η κάθε μια τους. Σπαταλούν την ενέργεια, τα ορυκτά, και τον γήινο πλούτο σε μυστικά προγράμματα, και θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό κατά 95%! Αλλά αν “βοηθήθηκαν” στα άλλα τους προγράμματα, αυτή η μείωση του πληθυσμού ποιανού ιδέα είναι; Ας προσέξει ο κόσμος, διότι οι καιροί άλλαξαν. Αυτοί που διοικούν τον πλανήτη δεν είναι απλώς «τρελαμένοι» που λέει ο Άλεξ Τζόουνς, είναι κατά κανόνα σε επικοινωνία με δαίμονες (LIVE!!!). Είναι αδύνατο να βρεις λογική σ’ αυτούς. Η αντιμετώπισή τους είναι μόνο πνευματική. Δεν υπάρχουν καλοί εξωγήινοι, ή ενδογήινοι να μας σώσουν.
Είναι δυνατόν να περιμένουμε βοήθεια από το διάστημα για να σωθούμε σε ένα πόλεμο που οι εχθροί χρησιμοποιούν ήδη πνευματικά όπλα; Αλλά αρκετά είπαμε.
H εποχή μας λοιπόν είναι πολύ μπερδεμένη, γιατί δεν έχει πνευματική πυξίδα. Το 2012 δεν είναι το πρόβλημα, αλλά αυτό που ετοιμάζουν κάποιοι “έξυπνοι” για το 2012. Και επειδή μέχρι τότε πρέπει πολλά να γίνουν, το θέμα είναι ότι τα κρίσιμα γεγονότα ξεκίνησαν ήδη!
Κλείνοντας ας ευχηθούμε να δίνει σε όλους ο Θεός «επίγνωση της Αληθείας», δηλ. ταπείνωση κατά ένα ορισμό των Πατέρων. Διότι όλα τα μεγάλα δεινά των εσχάτων καιρών που ζούμε, οφείλονται σχεδόν αποκλειστικά στην υπερηφάνεια. Και όπως λέγει ο γέροντας Σωφρόνιος Σαχάρωφ:
«Ο επαιρόμενος με τη φαντασία νους και η νεκρωμένη από τα πάθη καρδιά βρίσκονται σε κατάσταση που είναι ενάντια στο νόμο του Πνεύματος του Θεού».
Ευχόμαστε στο Θεό να μας δίνει και πνευματική γνώση με τα κατάλληλα βιώματα, διότι:
«Αυτός που δεν βιώνει τη βασιλεία του Θεού μέσα του, δεν θα είναι ικανός να αναγνωρίσει τον Αντίχριστο όταν έρθει».

http://www.imdleo.gr/diaf/files/2012/2012.pdf